Polat Şaşmaz
Favori Üye
klasik fenerli işte imparator düşmanı
Ahmet hoca Galatasaraylıdır agaklasik fenerli işte imparator düşmanıaga kork bence de gs nin başına gelince 4.yıldız hayalleriniz hayal olarak kalacak
ben kadire söyledim bunu agaAhmet hoca Galatasaraylıdır aga![]()
Benle ne alaksı var deli ahmet çakar yazmış 😀 terim le ne alakası var biz zaten şampiyon olamıyoruz hastayım senin imParator sevgine ne diyim gelsin size hepiniz şahitsiniz turnuva başlamadan gs nin hocası fatih terim dir diye söyledim en birinci şahit @Doğu dur zaten yerini hazırlıyordu bence sıkıntı yok aziz yıldırım olduğu sürece bizim yerimiz sabit müzmin ikinciyiz ayrıca milli takim da işler değişir başarı gelince hepimiz seviniyoruz seviyorum diye hata yapan milletle dalga geçen antrenörü ruhsuz para için birbirine giren futbolcuları savunamamklasik fenerli işte imparator düşmanıaga kork bence de gs nin başına gelince 4.yıldız hayalleriniz hayal olarak kalacak
tabi ki sevecem o olmasa Türk futbolu bulunduğu yerin kat kat kat altında olurdu. Sizin sevmemenizi anlıyorum adam bize tarihi zaferler yaşattı ama bir gs li imparatora laf ederse o zaman o en güzel küfürleri hakediyor demektir. aga senin söylemene gerek yok ki ben bunu 1 senedir söylüyorum ve geleceğine emindim onun gs sevgisi bambaşka bizi bu halde bırakmaz gelip yine tepenize vuracakBenle ne alaksı var deli ahmet çakar yazmış 😀 terim le ne alakası var biz zaten şampiyon olamıyoruz hastayım senin imParator sevgine ne diyim gelsin size hepiniz şahitsiniz turnuva başlamadan gs nin hocası fatih terim dir diye söyledim en birinci şahit @Doğu dur zaten yerini hazırlıyordu bence sıkıntı yok aziz yıldırım olduğu sürece bizim yerimiz sabit müzmin ikinciyiz ayrıca milli takim da işler değişir başarı gelince hepimiz seviniyoruz seviyorum diye hata yapan milletle dalga geçen antrenörü ruhsuz para için birbirine giren futbolcuları savunamam
Tabi canım bizim suçumuz vardır terzinin aşcının suçu vardir terim ne yaptı ki hatası olsun 😀tabi ki sevecem o olmasa Türk futbolu bulunduğu yerin kat kat kat altında olurdu. Sizin sevmemenizi anlıyorum adam bize tarihi zaferler yaşattı ama bir gs li imparatora laf ederse o zaman o en güzel küfürleri hakediyor demektir. aga senin söylemene gerek yok ki ben bunu 1 senedir söylüyorum ve geleceğine emindim onun gs sevgisi bambaşka bizi bu halde bırakmaz gelip yine tepenize vuracakfutbolcuları bende savunmuyorum zaten o ruhsuzları savunmak ihanettir ama imparatoru sonuna kadar savunurum adamın bi suçu yok
Ertuğrul Şakar da varmış. Ben neden onu çağırmamışlar diyordum meğerse adamlar çağırmış [emoji2]
Yusuf'u bile özledimYokluğu nasıl da hissediliyor.![]()
Aga her Perşembe eski bölümleri açar izleriz ilk bir senevadiyi özledim la tamamen biterse yokluğu aşırı derecede hissedilecek
çok zor olur ama 13 sene dile kolayAga her Perşembe eski bölümleri açar izleriz ilk bir seneSonra ister istemez insan alışır yokluğuna..
İnsan sevdiğini unutuyor bu da unutulurçok zor olur ama 13 sene dile kolay![]()
alperen zafer gibi konuşacam biraz ama benim sevdiğim falan yok olmadı hiçİnsan sevdiğini unutuyor bu da unutulurZaten son 3 yıldır eski sevgili gibi acı veriyor insana Vadi
![]()
Ahahahaalperen zafer gibi konuşacam biraz ama benim sevdiğim falan yok olmadı hiç![]()
yok aga valla olmadı hiç sevgilimAhahahaOlmuştur aga yapma etme şurda biz bizeyiz
![]()