abla kusura bakma bunu hakettin sen yapacak bişey yok. sana bin kere takılma dedik oraya bizi dinlemedin
@Polat Şaşmaz aga bir ödevim var dosya yükleyecem disk dolu diyor ne yapacam
abla kusura bakma bunu hakettin sen yapacak bişey yok. sana bin kere takılma dedik oraya bizi dinlemedin
ben şikayet ettim
Hay ağzına sağlık aga. Aynen katılıyorum. Eden bulur, kusura bakmasın Bin defa uyardık hala devam ettin abla şimdi uğraşıp duruyorsun @vadikızıabla kusura bakma bunu hakettin sen yapacak bişey yok. sana bin kere takılma dedik oraya bizi dinlemedin
ben şikayet ettim
boşver takılma 2-3 gün sonra kapanır gider kimse hatırlamazya ben uzun zamandır girmedim vede forum kapandı doğru hakettim sağolasın
alay edilmeyimi hakettim sağol
Hay ağzına sağlık aga. Aynen katılıyorum. Eden bulur, kusura bakmasın Bin defa uyardık hala devam ettin abla şimdi uğraşıp duruyorsun @vadikızı
Bende bunları rezil edecek resimler var abla gerekirse onlari yukleris rezil olurlar
boşver takılma 2-3 gün sonra kapanır gider kimse hatırlamaz
Bende bunları rezil edecek resimler var abla gerekirse onlari yukleris rezil olurlar
Kapattırırız abla rahat ol 😉zor kapanır ya
şu sayfa kapansın benle uğraşmasınlar başka birşey istemiyorum ben
yaklasık 20 gündür varmış sanırım mayıs ayının son haftası açılmış ben face fazla grmyıorum bugün girince gördüm cnm 🙂zor kapanır ya
evet hakettin dost acı söylerya ben uzun zamandır girmedim vede forum kapandı doğru hakettim sağolasın
alay edilmeyimi hakettim sağol
yaklasık 20 gündür varmış sanırım mayıs ayının son haftası açılmış ben face fazla grmyıorum bugün girince gördüm cnm 🙂
sen karışma aga öyle bişey yapmaBende bunları rezil edecek resimler var abla gerekirse onlari yukleris rezil olurlar
evet hakettin dost acı söyler
bilgisayardanTelefondan mı yapıyosun bilgisayardan mı
ohh ne güzel vlla20 günmü ooo desene 20 gündür facebookta ünlü olduk😳
sen karışma aga öyle bişey yapma
ohh ne güzel vlla
O zaman gereksiz bilgilerini sileceksin aga. Olmaz dersen 360 security yukle gereksiz bilgileri siler obilgisayardan