Kutuplarda 3 saat filanmış oruç süresi muazzam değil mi Ben eskimo olmaya gidiyorum hadi ARVBizim memlekette okunali 40 dakika oldu uzulme
Kutuplarda 3 saat filanmış oruç süresi muazzam değil mi Ben eskimo olmaya gidiyorum hadi ARVBizim memlekette okunali 40 dakika oldu uzulme
Hayatımdan 58 saniye çaldın seni şiddetle kınıyorum agaSezon Finalinde olacaklar (KESİN);
- Maskeli kişi herkesin bildiği gibi P.A
-Toplantıdaki herkes ölecek ama süprüz bir ters köşe olacak
-Son sahnelere doğru safiye ve cahitin düğünü olacak
-Ariel ölecek
-Çok büyük bir patlama olacak
-Yusuf yine ortalardan kaybolacak
-Son sahnede ise izleyicileri büyük bir ters köşe bekliyor
@-KADİR- @Doğu agalar şu fragmana bakın bu raciyle bahadır bitmiş vay arkadaş utandım izlerken vadinin en rezil hali bile bunlarla kıyaslanamaz
Sezon Finalinde olacaklar (KESİN);
-Ariel ölecek
@-KADİR- @Doğu agalar şu fragmana bakın bu raciyle bahadır bitmiş vay arkadaş utandım izlerken vadinin en rezil hali bile bunlarla kıyaslanamaz
Vay be fragman efsane olmuş sezon finali fragmanı dediğin böyle olur işte senarist farkı raci şaşmaz a helal olsun yok böyle birşey şarkı seçimide muazzam fragman sakin gibi görünsede aslında değil bu fragmanla mesaj vermişler bizim senaristler biraz bakıp da feyiz alsalar ama nerdeSezon Finalinde olacaklar (KESİN);
-Ariel ölecek
Sizin orada top patliyoymusVay be fragman efsane olmuş sezon finali fragmanı dediğin böyle olur işte senarist farkı raci şaşmaz a helal olsun yok böyle birşey şarkı seçimide muazzam fragman sakin gibi görünsede aslında değil bu fragmanla mesaj vermişler bizim senaristler biraz bakıp da feyiz alsalar ama nerde
Aga nerden bildin inan bu akşam ilk kez duydum ama misafirlikteydik hatta top patlıyormuş dedimSizin orada top patliyoymus
Sezon Finalinde olacaklar (KESİN);
-Ariel ölecek
Sizin misafirlige gittiginiz evde benim gizli kameralardan var aga oradan gördümAga nerden bildin inan bu akşam ilk kez duydum ama misafirlikteydik hatta top patlıyormuş dedim
Enteresan 😵Sizin misafirlige gittiginiz evde benim gizli kameralardan var aga oradan gördüm
aga asyanın ölme ihtimali yok asyanın toplantıda olacağını nerden çıkardın 2.si yusufun da toplantıyla alakası yok denize düştü sözde gizem yaratacaklar yusufun her yeri gizem olsa ne olurAga eğer toplantıda herkes ölecekse kesin Asya da ölür o zaman [emoji2]
Daha önce Polat, Yusuf ve Asyanın beraber operasyon yapılacağı söylendi. Tüyolara ve fragmana dikkatli bakınca Yusuf'un vurulduğunu ancak toplantıda ortaya çıkıp sürpriz yapacağını düşünüyorum. Yusuf dışındaki hiçbir şey benim için ters köşe olamaz ve olması dahi teklif edilemez [emoji2]
bu @vadikızı akıl bırakmadı bende ayoll
aga asyanın ölme ihtimali yok asyanın toplantıda olacağını nerden çıkardın 2.si yusufun da toplantıyla alakası yok denize düştü sözde gizem yaratacaklar yusufun her yeri gizem olsa ne olur
aga asyanın ölme ihtimali yok asyanın toplantıda olacağını nerden çıkardın 2.si yusufun da toplantıyla alakası yok denize düştü sözde gizem yaratacaklar yusufun her yeri gizem olsa ne olur
asya orda olmaz ihtimal vermiyorumAga geçen yorumlarınızda görmüştüm. Polat, Asya ve Yusuf beraber operasyon yapacaklar diye [emoji2] Bizim için Yusuf önemli olmaya aga ama senaristler çok önem veriyor bu bariz belli oluyor.
asya orda olmaz ihtimal vermiyorum
Aga bence Asya kesin orada da. Benim dikkatimi daha çok Yusuf konusu çekiyor. Acaba son sahnede ortaya çıkıp sürpriz mi yapacak ya da duruma göre seneye diziden mi çıkaracaklar?asya orda olmaz ihtimal vermiyorum
Aga bence Asya kesin orada da. Benim dikkatimi daha çok Yusuf konusu çekiyor. Acaba son sahnede ortaya çıkıp sürpriz mi yapacak ya da duruma göre seneye diziden mi çıkaracaklar?
Baktım abla [emoji2] bencede bir bayan gibi duruyor. Asya olma ihtimali çok yüksek.sen fragman maske açılırken ki yere iyice baktınmı o oturan kişi sence bir erkeğe
benziyormu
Baktım abla [emoji2] bencede bir bayan gibi duruyor. Asya olma ihtimali çok yüksek.
Şu Mete'nin annesi de bir plan yapacak gibi duruyor. Ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Anlaşılan tüyo da yok bu konuda.
Maskeli basbas bağırıyor ben Asyayım diye [emoji2] tabi başka bir bayanda olabilir.