Benim üslubum bu şekilde aga bu saatten sonra ağız değiştirememSabaha kadar doğruları söyle bu yazım tarzıyla bu jargonla trol olmaktan başka bir yere varamazsın
Benim üslubum bu şekilde aga bu saatten sonra ağız değiştirememSabaha kadar doğruları söyle bu yazım tarzıyla bu jargonla trol olmaktan başka bir yere varamazsın
O ağzı yedirtme bana senin o ağzını yerimBenim üslubum bu şekilde aga bu saatten sonra ağız değiştiremem
Anladım aga Ortada elle tutulur, olumlu eleştirilecek, analiz-tahmin yapılacak bir şey olmadığı için ben de işi gırgıra vurarak kendimi tatmin ediyorumO ağzı yedirtme bana senin o ağzını yerim
Sen benim ne demek istedigimi anlamissindir
gelmesi lazım aga ne demek gelmiyorbildirim gelmiyor
bak bildirim butonunda bile tepki var burdan hisse çıkarmak lazımgelmesi lazım aga ne demek gelmiyor
Bana da gelmedigelmesi lazım aga ne demek gelmiyor
hay bildiriminize heralde favori üye değilim ondan gelmiyor lan statüm çok düştü acilen mod olmam lazımBana da gelmedi
Merak etme aga bana geldihay bildiriminize heralde favori üye değilim ondan gelmiyor lan statüm çok düştü acilen mod olmam lazım
seni etiketlemedim nasıl oluyor kafam karıştıMerak etme aga bana geldi
Bilmem bildirimler karıştı herhaldeseni etiketlemedim nasıl oluyor kafam karıştı
ne sayfası hayırdır
Ne oldu ki abla face sayfasina
senden rahatsızım agaBilmem bildirimler karıştı herhalde
Ne oldu ki abla face sayfasina
ne sayfası hayırdır
sallama lan nerden sana geliyor etiketlememişki seniMerak etme aga bana geldi