Başlayalım önümüzdeki hafta. Sen bitirdin gerçieski vadiyi izleyince felç olacaksın
Başlayalım önümüzdeki hafta. Sen bitirdin gerçieski vadiyi izleyince felç olacaksın
yok ya ne bitimesi daha 92.bölümdeyim sizi bekliyorum 1 haftadırBaşlayalım önümüzdeki hafta. Sen bitirdin gerçi
La bizim oralara gelmemizi mi bekleyecen Askere gidersin aga daha biz oralara gelemedenyok ya ne bitimesi daha 92.bölümdeyim sizi bekliyorum 1 haftadır
Allah rahmet eylesin nihat nikerer büyük ustaSeyfo Dayımın madem sularından içesim geldi be
Allah rahmet eylesin nihat nikerer büyük usta
O zamanlardan belliymiş Bende yapmıştım diye hatırlıyorumYa ne manyakmışım eski dosyalarıma falan bakıyordum ilkokul yıllarında yaptığım ödevleri gördüm bir bakayım dedim ingilizce dersinde hocaya kurtlar vadisi ile ilgili rapor sunmuşum matematik dersinde istatistik ile ilgili performans hazirlarken vadiden istatiki bilgiler grafikler hazirlamışım
Bunlar daha eski tarihli olduğu için unutmuşum yoksa lise sona kadar böyle işlerim hep olduO zamanlardan belliymiş Bende yapmıştım diye hatırlıyorum
-Maskenin altındaki usta fragmanınn sonunda bakıldığında yanındakilerinde ölü olduğu görülüyor
-polat toplantı tarihini duyunca 16 haziran diyor cahit in düğünüyle aynı tarihe denk geliyor
şahane bir sezon finali bölümü gelecek merak içerinde bekleyişimiz sürüyor
Artik bencesi kalmadı kesin o zaten fragmanda gorünce ellerinden hemen tanidımO maskenin altındaki kişi polat çıkacak bence
Artik bencesi kalmadı kesin o zaten fragmanda gorünce ellerinden hemen tanidım
Zeynep ha bir daha izleyelim tuyo olarak mı yoksa fragmanda mi gordunAynen bende ellerinden tanıdım yanında oturan da zeynep
Bunlar Yusufla Zeyneple operasyon yapmicak miydiZeynep ha bir daha izleyelim tuyo olarak mı yoksa fragmanda mi gordun