dizi tarihinde en iyi karakter tilkimiydi diyorsun ben mi yanlış anlıyorum? ilk 20 ye giremez vadide ne yaptınız abla siz yavaşdizi tarihinde en iyi karakterdi tilki rezil etmeyeceklerdi onu
çok zor aga sezon finaline gidecektik yanlış yaptılar dediğin gibi nihat hoca bizi geçecek büyük ihtimalleReyting listesine baktım da bu hafta totalde ilk 5'e girersek oturup şükredelim. Nihat Hoca coşmuş gidiyor haber bültenleri de yükselişte. Survivor da varsa ayvayı yedik.
Hoaydaaa bu olmadı işte. Ama iç sahada Kevin Love olsun olmasın alırız kurtuluşu yok.Kevin Love yokmuş bu gece @MEnes işiniz zor
Göreceğiz bu gece sahurdan sonra burda olHoaydaaa bu olmadı işte. Ama iç sahada Kevin Love olsun olmasın alırız kurtuluşu yok.
Olayım olayım da yarın 8'de kalkacağım. Nasıl olacağım onu düşünüyorum. Uyumam lazım anca öyle dayanabilirim.Göreceğiz bu gece sahurdan sonra burda ol
O zaman seni tutmayalım yat uyuOlayım olayım da yarın 8'de kalkacağım. Nasıl olacağım onu düşünüyorum. Uyumam lazım anca öyle dayanabilirim.
Uyursam da sınava çalışamam ki.O zaman seni tutmayalım yat uyu
La bu maçı kaçırırsan pişman olursunUyursam da sınava çalışamam ki.
Sanırım hiç uyumadan sınava gideceğim sonra direk eve gelip iftara kadar uyuyacağım gibi duruyor.La bu maçı kaçırırsan pişman olursun
Bu sene kalırsın sen bu gidişle Bari otur çalışSanırım hiç uyumadan sınava gideceğim sonra direk eve gelip iftara kadar uyuyacağım gibi duruyor.
Yok yok kalmam ben. 4 sınava girdim hepsinden geçtim. Kaldı 5 sınav, yarınki sınav da 22 aldığım sınav. Artık bir şekilde geçeceğim. Yoksa bütte hallederiz.Bu sene kalırsın sen bu gidişle Bari otur çalış
dizi tarihinde en iyi karakter tilkimiydi diyorsun ben mi yanlış anlıyorum? ilk 20 ye giremez vadide ne yaptınız abla siz yavaş
çok zor aga sezon finaline gidecektik yanlış yaptılar dediğin gibi nihat hoca bizi geçecek büyük ihtimalle
1 aydır hep var zatenYarın Survivor da varmış haahhh şimdi gördük işte Cahit abimizin sakalını tersten