Artık finale yaklaştı aga heyecan artıyor Ben bile ikilemde kaldım1 aydır hep var zaten
Artık finale yaklaştı aga heyecan artıyor Ben bile ikilemde kaldım1 aydır hep var zaten
la yürü ne survivor ı bizde bakıyoruzda yokluktan sen iyice dağıttın 😉Artık finale yaklaştı aga heyecan artıyor Ben bile ikilemde kaldım
Abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorumla yürü ne survivor ı bizde bakıyoruzda yokluktan sen iyice dağıttın 😉
Ben biliyorumda anlatamamAbartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum
La bu facebooktan buraya gömülü nasıl link atılıyor bi beceremedim. Yok mu mübarek adam gibi bir adam öğretrecek ?
yav aga olsa ne olur olmasa ne olur en fazla 1 sıra aşağıda oluruz abartmayın o kadar bizi gram etkilemez survivor falan. biz zaten alacağımız oranı alıyoruz olsa da olmasa da aynı reytingi alırız. ki zaten hergün olacağını açıklamışlardı niye şaşırdınYarın Survivor da varmış haahhh şimdi gördük işte Cahit abimizin sakalını tersten
tilki andrei efsanevi bir karakterdir doğru ama vadide ilk 20 ye giremez sen demişsin en efsane dizi karakteri o kadar da değililk 20 ye giremezmi valla bence girer
Bazen olmuyordu mesela bugün yoktu galiba.yav aga olsa ne olur olmasa ne olur en fazla 1 sıra aşağıda oluruz abartmayın o kadar bizi gram etkilemez survivor falan. biz zaten alacağımız oranı alıyoruz olsa da olmasa da aynı reytingi alırız. ki zaten hergün olacağını açıklamışlardı niye şaşırdın
tilki andrei efsanevi bir karakterdir doğru ama vadide ilk 20 ye giremez sen demişsin en efsane dizi karakteri o kadar da değil
yav aga olsa ne olur olmasa ne olur en fazla 1 sıra aşağıda oluruz abartmayın o kadar bizi gram etkilemez survivor falan. biz zaten alacağımız oranı alıyoruz olsa da olmasa da aynı reytingi alırız. ki zaten hergün olacağını açıklamışlardı niye şaşırdın
tilki andrei efsanevi bir karakterdir doğru ama vadide ilk 20 ye giremez sen demişsin en efsane dizi karakteri o kadar da değil
yok artık aga sen iyice yoldan çıktın asıl heycan vadide artıyor 3 haftadır bölümleri iple çekiyorum survivorda heycan olsa ne yazarArtık finale yaklaştı aga heyecan artıyor Ben bile ikilemde kaldım
her gün olacak diye konu açmışlardı bilmiyorum valla hiç .... değil survivor falanBazen olmuyordu mesela bugün yoktu galiba.
anasını ağlatacaz şovun kralını yapacaz hele hele haftaya sezon finalinde en az 500 mesaj garanti yazacamBilmem ben öyle düşündüm ablamm ee takasım yarın konuda çoşacazmı
yok artık aga sen iyice yoldan çıktın asıl heycan vadide artıyor 3 haftadır bölümleri iple çekiyorum survivorda heycan olsa ne yazar
her gün olacak diye konu açmışlardı bilmiyorum valla hiç .... değil survivor falan
anasını ağlatacaz şovun kralını yapacaz hele hele haftaya sezon finalinde en az 500 mesaj garanti yazacam
Ben seninle aynı heyecanı alamıyorum aga maalesef. 2 sene 3 sene önceki sezon finallerinde heyecandan içim içime sığmazdı, ters köşe olmaktan ağzımız ayrılırdı tv başında.yok artık aga sen iyice yoldan çıktın asıl heycan vadide artıyor 3 haftadır bölümleri iple çekiyorum survivorda heycan olsa ne yazar
her gün olacak diye konu açmışlardı bilmiyorum valla hiç .... değil survivor falan
anasını ağlatacaz şovun kralını yapacaz hele hele haftaya sezon finalinde en az 500 mesaj garanti yazacam
orası öyle tabi ama insan yine de kimler ölecek diye merak ediyor belki zeynep yusuf anadolu falan ölür de bir nebze olsun kaybettiklerimizin acısı hafiflerBen seninle aynı heyecanı alamıyorum aga maalesef. 2 sene 3 sene önceki sezon finallerinde heyecandan içim içime sığmazdı, ters köşe olmaktan ağzımız ayrılırdı tv başında.
rahat ol abla gereken ne ise onu yapacaz ama bölümde yine sevdiğimiz birileri ölürse deli hüsnü gibi o zaman küfür dahil en ağır mesajları yazarımohh yaşadıkk desenee bölümlerde öyle olur inşallahta tam çoşarız
orası öyle tabi ama insan yine de kimler ölecek diye merak ediyor belki zeynep yusuf anadolu falan ölür de bir nebze olsun kaybettiklerimizin acısı hafifler
rahat ol abla gereken ne ise onu yapacaz ama bölümde yine sevdiğimiz birileri ölürse deli hüsnü gibi o zaman küfür dahil en ağır mesajları yazarım
eyvallahyaz ablacım serbestsin valla hak ediyorlar
Sence ölür mü aga? Boş hayaller..orası öyle tabi ama insan yine de kimler ölecek diye merak ediyor belki zeynep yusuf anadolu falan ölür de bir nebze olsun kaybettiklerimizin acısı hafifler
rahat ol abla gereken ne ise onu yapacaz ama bölümde yine sevdiğimiz birileri ölürse deli hüsnü gibi o zaman küfür dahil en ağır mesajları yazarım
Sence ölür mü aga? Boş hayaller..
Bugünkü eski bölümleri izliyorum da sabah beyaz tvde; ulan o diziyle bu dizi aynı mı diye sorup duruyorum kendime. Dizinin havası bile değişmiş. Aldığım tat, duyduğum haz hiç aynı değil. Sanki dizi bitmiş de aynı oyuncular yeni dizi çekmiş biz onu izliyoruz.
eski vadiyi izleyince ne düşüneceksin merak ediyorumSence ölür mü aga? Boş hayaller..
Bugünkü eski bölümleri izliyorum da sabah beyaz tvde; ulan o diziyle bu dizi aynı mı diye sorup duruyorum kendime. Dizinin havası bile değişmiş. Aldığım tat, duyduğum haz hiç aynı değil. Sanki dizi bitmiş de aynı oyuncular yeni dizi çekmiş biz onu izliyoruz.
bu sene gitmesi lazım artık bize verebileceği bişey kalmadı oyun içinde çok zayıf kalıyorMutlu Yıllar Wesley Sneijder
Eski Vadiyi doktor kontrolünde izleme kararı aldımeski vadiyi izleyince ne düşüneceksin merak ediyorum
bu sene gitmesi lazım artık bize verebileceği bişey kalmadı oyun içinde çok zayıf kalıyor
eski vadiyi izleyince felç olacaksınEski Vadiyi doktor kontrolünde izleme kararı aldım
Sneijder'in oyun zekası sorgulanamaz, tartışılamaz, eleştirilemez