Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

cidden şaka gibi bir yoğunluk var buna rağmen vadiyi inatla yayınlamak ve reyting beklemek en hafif tabirle hayalcilik olur

Her goygoyda bir gerçeklik payı vardır aga
Sence listeye, oranlara baksa durum böyle mi olur. Eğer böyle olur diyorsan Necati Şaşmaz kötü bir yönetici iması çıkar. Çünkü hiçbir hamle yok ortada.
kötü bir yönetici zaten ; iyi insanlar iyi patron olamaz

aynen aga en mantıklı sayılabilecek ve olması gereken olay budur bunu bile yapmadılar

cidden şaka gibi bir yoğunluk var buna rağmen vadiyi inatla yayınlamak ve reyting beklemek en hafif tabirle hayalcilik olur

kötü bir yönetici zaten ; iyi insanlar iyi patron olamaz
Lan o zaman ben bunu dile getirdiğimde bana niye dislike attın be mübarek adam

aynen aga en mantıklı sayılabilecek ve olması gereken olay budur bunu bile yapmadılar
aga polat şaşmaz diyordu ya ben bunlardan daha iyi yazarım diye ona kızıyorduk ama bende diyorum ki biz panada olsaydık çok daha etkileyici hamleler yapardık vallahi yapardık

aga polat şaşmaz diyordu ya ben bunlardan daha iyi yazarım diye ona kızıyorduk ama bende diyorum ki biz panada olsaydık çok daha etkileyici hamleler yapardık vallahi yapardık
Vallaha ulan siz derin devlet-siyaset ben de mizah tretmanı olurdum gül gibi yazar giderdik

Aga bizim kafamızda olan senaryoyu bunlar hicbir zaman yazamaz. Mesela reytingler düştü bir hamle yok. Biz olsak ne yapardık ? Mematiyi getirirdik Polatla falan yine o yikama sahnesinde ki gibi konusma sahnesi olsa reytingler patlar

evet hamle yaparız kısmına katılıyorum sonuçta para ve fikir lazım ; ama senaryo yazmak falan onlar öğle kolay iş değil en azından ben yazamam ben yazarım diyen arkadaş varsa da haftalık bir hikaye yazsın ben okumaya hazırım

Ulan Vadi yüzünden ateşim 40lara kadar çıktı bunlar daha uyusunlar
sakin ol aga

Vallaha ulan siz derin devlet-siyaset ben de mizah tretmanı olurdum gül gibi yazar giderdik
senaristler; @china_shangai @-KADİR- @Doğu @MEnes
çaycı; @Polat Şaşmaz

senaryo yazmak zor iş ama bu kadar çapsız olmakta zor iş en ufak bir hamle nasıl olmaz nasıl

aga valla benden olsa olsa patron olur ya da en fazla senaryo danışmanı
Aga senden muazzam avukat olur. Anlattığımız hikayelerden rahatsız olan şer odaklarına karşı hukuki mücadelemizde en efektif eleman olurdun tırnak içinde söylüyorum yanlış anlama

Aga senden muazzam avukat olur. Anlattığımız hikayelerden rahatsız olan şer odaklarına karşı hukuki mücadelemizde en efektif eleman olurdun tırnak içinde söylüyorum yanlış anlama
ulan birde inceden inceye giydiriyon ha bende anlamıyom sanki illa gönderme yapacan değil mi