aga olayı büyütmeyin tamam yav''Bitirin artık şu Vadiyi de bu rezillik son bulsun. Koskoca Vadiyi düşürdükleri hale bakyazık lan yazık. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum10'un altına düşmeyen diziyi ne hale getirdi çapsız senaristler''
sen bu bölümün nasıl bir bölüm olduğunu biliyor musun gayet de güzel bir bölümdü ama nedir ezberci bir şekilde yorum yapıyorsun böyle fazla sayıda mesajın var ben bir tanesi koydum @papuleoo
ha bugüne kadar susmamın sebebide seni sevmemdir bak şimdi hala sakinliğini gösterip saygılı bir şekilde cevap veriyorsun eyvallah ; aynı hassasiyeti neden şimdiye kadar göstermedin son 1-2 aylık tavrın için söylüyorum
büyütülcek birşey yok neyse oaga olayı büyütmeyin tamam yav
benim keyfim diye birşey yok ben seni insan olarak severim ama vadiyle ilgili maksadını aşan bir eleştiri silsilesine girersen ben cevabımı veririm hiç darılmayacaksn n baştata dediğim gibi kusura bakmayacaksın kifayetsiz kelimesininin haricinde bir kelimem falan yok hakaret falan diyerek mevzuyu değiştirme hakaret olarak neyi algıladın? geçen haftaki perşembe günkü reyting sayfasındaki yorumu şimdi kopyalayacam
''Bitirin artık şu Vadiyi de bu rezillik son bulsun. Koskoca Vadiyi düşürdükleri hale bakyazık lan yazık. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum10'un altına düşmeyen diziyi ne hale getirdi çapsız senaristler''
sen bu bölümün nasıl bir bölüm olduğunu biliyor musun gayet de güzel bir bölümdü ama nedir ezberci bir şekilde yorum yapıyorsun böyle fazla sayıda mesajın var ben bir tanesi koydum @papuleoo
ha bugüne kadar susmamın sebebide seni sevmemdir bak şimdi hala sakinliğini gösterip saygılı bir şekilde cevap veriyorsun eyvallah ; aynı hassasiyeti neden şimdiye kadar göstermedin son 1-2 aylık tavrın için söylüyorum
aga abartmayın adamı sinir etmeyin kadir doğal olarak sinirleniyor vadiyle ilgili bu yorumlara doğruya doğru özellikle edho kısmına bende kızdım ama birbirinize hakaret etmeyin. ayrıca aga kadir kesinlikle kötü niyetle bişey yazmaz yani sana direk hakaret ettiğini düşünme üslubu öyle onunBiri kalkıp da bana iyisin deyip cümleyi bitirmeden ama diyorsa ben amadan sonrasına bakarım öncesine değil. Hakaretin kralını yapıyorsun yapmadım diyorsun. İçi boş konuşan, itici biri derken iltifat mı yaptın?
Ben burada senaristlere saymışım ki bunu sadece bende yapmıyorum. Şimdi ben senin gibi cetesele tutmadığım için mesaj gösteremeyeceğim ama sözü benim için senet olan takas hatta sen bile bazı mesajlarına senaristlerin kötülüğünden bahsettin. İnanmıyorsan @takas aga söylesin. Ben bunca yıl izlediğim bir diziyi bile eleştirme hakkım yok mu? Ki ben olduğunu düşünüyorum.
Keşke bütün bunları içinde biriktirmek yerine ilk gün yazsaydınız bende kardeşimin hatrına bir daha yazmam deyip yazmazdım. Kaldı ki dediklerim yanlış değil. Ben dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Bu senaristleri kim beğeniyor? Bence kimse sevmiyor ama sen böyle tepki verdiğine göre sevenlerde varmış bende bunu anladım.
Her şeyi geçtim sen benim izlediğim dizilere kendince haklı olarak eleştiri getirdin bu güne kadar sana bundan dolayı ters bir hareketimi gördün mü? Hatta @takas aga o kadar kötülüyor bende kalkıp adama içi boş, kiyafetsiz, fitneci mi demem lazım. Aksine sıradan bir dizi için değmeyeceğini bildiğim için can sağolsun aga deyip geçiyorum. Sonuçta bir dizi bu insan onurundan önemli değil. Keşke bunları senden duymasaydım keşke [emoji17]
bak bu hakaret değil durum tespitidir evet vadi konusunda yazdığın mesajlar içi boş ve seni itici hale getirmiştir bu senin şahsınla alakalı bir durum değildir bu benim kendi görüşümBiri kalkıp da bana iyisin deyip cümleyi bitirmeden ama diyorsa ben amadan sonrasına bakarım öncesine değil. Hakaretin kralını yapıyorsun yapmadım diyorsun. İçi boş konuşan, itici biri derken iltifat mı yaptın?
Ben burada senaristlere saymışım ki bunu sadece bende yapmıyorum. Şimdi ben senin gibi cetesele tutmadığım için mesaj gösteremeyeceğim ama sözü benim için senet olan takas hatta sen bile bazı mesajlarına senaristlerin kötülüğünden bahsettin. İnanmıyorsan @takas aga söylesin. Ben bunca yıl izlediğim bir diziyi bile eleştirme hakkım yok mu? Ki ben olduğunu düşünüyorum.
Keşke bütün bunları içinde biriktirmek yerine ilk gün yazsaydınız bende kardeşimin hatrına bir daha yazmam deyip yazmazdım. Kaldı ki dediklerim yanlış değil. Ben dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Bu senaristleri kim beğeniyor? Bence kimse sevmiyor ama sen böyle tepki verdiğine göre sevenlerde varmış bende bunu anladım.
Her şeyi geçtim sen benim izlediğim dizilere kendince haklı olarak eleştiri getirdin bu güne kadar sana bundan dolayı ters bir hareketimi gördün mü? Hatta @takas aga o kadar kötülüyor bende kalkıp adama içi boş, kiyafetsiz, fitneci mi demem lazım. Aksine sıradan bir dizi için değmeyeceğini bildiğim için can sağolsun aga deyip geçiyorum. Sonuçta bir dizi bu insan onurundan önemli değil. Keşke bunları senden duymasaydım keşke [emoji17]
Müthiş aga. Ben de Beypazarında tanışmıştım çok esprili ve güleryüzlü bir adam. Hayırlısı olsun.
davutoğlundan bin kat daha iyi konuşması harika dediğin gibi hemde çok esprili bi adam ulan reis yine yaptın yapacağını tam halktan biri bu adamMüthiş aga. Ben de Beypazarında tanışmıştım çok esprili ve güleryüzlü bir adam. Hayırlısı olsun.
Özellikle yapılan hizmetlerdeki rolü, emeği çok önemli. 3.köprü, Havalimanı, Marmaray,4.5 G vs. Hatta 3G bile bu adam zamanında hayata geçmişti.davutoğlundan bin kat daha iyi konuşması harika dediğin gibi hemde çok esprili bi adam ulan reis yine yaptın yapacağını tam halktan biri bu adam
işini en iyi yapan bakan tartışmasız sahadaydı sürekliÖzellikle yapılan hizmetlerdeki rolü, emeği çok önemli. 3.köprü, Havalimanı, Marmaray,4.5 G vs. Hatta 3G bile bu adam zamanında hayata geçmişti.
Her şeyini beğendiğimi nerden çıkardın? Benim bu diziyle alakali yazdıklarım duruyor istersen bakabilirsin. Tamam oyunculuklar iyi, verilen emek son derece takdir edilesi, oyuncuların kalitesi harika ama içerik BEŞ PARA ETMEZ 😉 Konu o kadar klişe ki ben bu dizinin Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den çıktığına taa ki jenerikte isimlerini gördüğüm zamana kadar inanmak istemedim.Aga miden kalkıyorsa doktora gitmen lazım [emoji2] şaka bir yana sev ya da sevme orası ayrı ama Raci bu işi biliyor. Bak yemin ediyorum Vadinin şu an sahip olduğu konu Türkiye'yi geçtim Dünya da hiçbir dizide yok ama gel gör ki bu güzelim konuyu çapsız senaristler ve kalitesiz oyuncularla yerle bir ediyor Pana üstüne birde Kanal D eklenince sonuç ister istemez felaketle sonuçlanıyor [emoji17]
Ayrıca bir sorum olacak aga [emoji2] her şeyini beğendiğin bir diziyi neden izlemiyorsun ki? Sırf merakımdan soruyorum [emoji2] (sakın bizi sattı falan deme [emoji56])
Aynen aga yanıldıkBinali Yıldırım hayırlı olsun @Doğu neyse ki dediğin isim olmadı aga 🙂
çok şükür ki yanıldın 😀Her şeyini beğendiğimi nerden çıkardın? Benim bu diziyle alakali yazdıklarım duruyor istersen bakabilirsin. Tamam oyunculuklar iyi, verilen emek son derece takdir edilesi, oyuncuların kalitesi harika ama içerik BEŞ PARA ETMEZ 😉 Konu o kadar klişe ki ben bu dizinin Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den çıktığına taa ki jenerikte isimlerini gördüğüm zamana kadar inanmak istemedim.
O kadar basit bir konu ki millet karılar arasında seçim yapıyor ben meryemciyim ben bilmemneciyim diye Yazıklar olsun Dünyanın sayılı işlerine imza atan bu adamların ekmek yediği işe. Sen Kurtlar Vadisi ile dünyayı inlet sonra gel piyasadaki diğer diziler gibi ahlak ekseninden sapmış bir projeye imza at. Kanıma dokunan bir unsur da bu.
Neyse bu dizi ile ilgili konuşmak, fikir üretmek, kendimi yormak dahi istemiyorum. Dedigim noktalar dışında elle tutulur bir yanı olmayan yine üstüne basa basa söylüyorum sıradan bir dizi. Piyasada bin tane alternatifi var.
Aynen aga yanıldık
Aynen öyle adamın konuşması, hal hareketleri gerçekten de sempatik, sıcak kanlı.