Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vay be maskeli Pusat çıkıyor. Usta iyi yemliyor alayını. Ne bölümlerdi be bunları yazanların aklına, zekasına hayran olmamak elde değil.

beyler pusat çakır sezon finalinde kesin ölüyor malesef kurtlar vadisi yine çok sevilen bir karakteri harcayarak kafasına sıkmıştır yazık

@-KADİR- fenerin ne maçı var anlamadım

Bu akılsızlar akıllanmayacak belli seneye de aynı senarist kadrosuyla aynı ekiple devam ederler ve bizi Vadiden iyice soğuturlar zaten gram heyecanı kalmadı artık eskiden günleri saatleri sayardım şimdi..

Pusat'ın çıkması beni alakadar etmiyor zaten mundar etmişlerdi. Benim derdim akılcı, şaşırtan ve meraklandıran senaryo yazılması. Oyuncular gelir geçer Usta hariç herkes gidebilir ancak yerine gelecek oyuncuların iyi olması kaydıyla. Gerisi tıraş.

Dediğin gibi aga Edhonun adını duyunca midem kalkıyor ama yiğidi öldür hakkını yeme oyunculuklar, duygular, diyaloglar bizi beşe katlar. Sanat yönetmeni ve oyuncuları çok çok başarılı. Ama senin de dediğin gibi konu çok klişe.
Aga miden kalkıyorsa doktora gitmen lazım [emoji2] şaka bir yana sev ya da sevme orası ayrı ama Raci bu işi biliyor. Bak yemin ediyorum Vadinin şu an sahip olduğu konu Türkiye'yi geçtim Dünya da hiçbir dizide yok ama gel gör ki bu güzelim konuyu çapsız senaristler ve kalitesiz oyuncularla yerle bir ediyor Pana üstüne birde Kanal D eklenince sonuç ister istemez felaketle sonuçlanıyor [emoji17]

Ayrıca bir sorum olacak aga [emoji2] her şeyini beğendiğin bir diziyi neden izlemiyorsun ki? Sırf merakımdan soruyorum [emoji2] (sakın bizi sattı falan deme [emoji56])

Aga miden kalkıyorsa doktora gitmen lazım [emoji2] şaka bir yana sev ya da sevme orası ayrı ama Raci bu işi biliyor. Bak yemin ediyorum Vadinin şu an sahip olduğu konu Türkiye'yi geçtim Dünya da hiçbir dizide yok ama gel gör ki bu güzelim konuyu çapsız senaristler ve kalitesiz oyuncularla yerle bir ediyor Pana üstüne birde Kanal D eklenince sonuç ister istemez felaketle sonuçlanıyor [emoji17]

Ayrıca bir sorum olacak aga [emoji2] her şeyini beğendiğin bir diziyi neden izlemiyorsun ki? Sırf merakımdan soruyorum [emoji2] (sakın bizi sattı falan deme [emoji56])
Aga kusura bakmada kısa sürede bu kadar itici olup bu kadar boş beleş konuşur hale gelmen şaşırtıcı burada o kadın dizisini vadiyle kıyas falan yapmaya kimse kalkmasın burada vadiyi izleyen insanların vadi ile ilgili yorumlarını doğal olarak görmek istiyorum bizim şu ölü halimiz 10 a çarpıp 5 e böler herkes duracağı yeri bilsin eşek ile at kıyas edilmez neyi istersen onu izlersin ama burada bundan bahsetme ki bende cevap verme durumunda kalmayayım

Son düzenleme:
Aga kusura bakmada kısa sürede bu kadar itici olup bu kadar boş beleş konuşur hale gelmen şaşırtıcı burada o kadın dizisini vadiyle kıyas falan yapmaya kimse kalkmasın burada vadiyi izleyen insanların vadi ile ilgili yorumlarını doğal olarak görmek istiyorum bizim şu ölü halimiz 10 a çarpıp 5 e böler herkes duracağı yeri bilsin eşek ile at kıyas edilmez neyi istersen onu izlersin ama burada bundan bahsetme ki bende cevap verme durumunda kalmayayım
Sen neyden bahsediyorsun farkında değilsin herhalde. Bak ben burada vadiyi övmüşüm ama senin bana dediklerine bak. Orada verdiğim dizi örneği herhangi bir dizi de olabilir amaç kıyas yapmak değil eksiklikleri belirtmek yoksa kalkıpta her şeye senin gibi amenna dersem vadi de vadi olmaktan çıkar kaldı ki konunun seninle ilgisi yokken sen neden atarlanıyorsun ki?

+1905 bilmesek ne sanacaz beş para etmez dizileri gözümüze sokuyolar

Sen neyden bahsediyorsun farkında değilsin herhalde. Bak ben burada vadiyi övmüşüm ama senin bana dediklerine bak. Orada verdiğim dizi örneği herhangi bir dizi de olabilir amaç kıyas yapmak değil eksiklikleri belirtmek yoksa kalkıpta her şeye senin gibi amenna dersem vadi de vadi olmaktan çıkar kaldı ki konunun seninle ilgisi yokken sen neden atarlanıyorsun ki?
biz çok çürük gördük bu mesajına değil 1 aydır yazdıkların için toplu olarak söylüyorum ben herşeye evet demem bunu ancak senin gibi kifayetsiz insanlar yakıştırma olarak kullanırlar önemli değil ben reytingi yüksek diye bir diziyi izlemem hele ki yıllardır sokup çıkartmadığı kalmayan yıllardır milli maçlar dahil geçmediği dizi program kalmyan kırılmadık rekor bırakmayan kurtlar vadisi ni reytingleri düştü diye sizin gibi sallamam çok şükür biz sonradan değil en başından beri has vadiciyiz en yüksek en şaşaalı günlerinde değil en zor zamanlarında dizimizin destekcisiyiz
sen arka sokaklar ı izlemeye devam et arka sokakları şefkat tepe yi ağzını açarak izleyen adamın söylediklerine bak hele komiksiniz

Son düzenleme:
biz çok çürük gördük bu mesajına değil 1 aydır yazdıkların için toplu olarak söylüyorum ben herşeye evet demem bunu ancak senin gibi kifayetsiz insanlar yakıştırma olarak kullanırlar önemli değil ben reytingi yüksek diye bir diziyi izlemem hele ki yıllardır sokup çıkartmadığı kalmayan yıllardır milli maçlar dahil geçmediği dizi program kalmyan kırılmadık rekor bırakmayan kurtlar vadisi ni reytingleri düştü diye sizin gibi sallamam çok şükür biz sonradan değil en başından beri has vadiciyiz en yüksek en şaşaalı günlerinde değil en zor zamanlarında dizimizin destekcisiyiz
sen arka sokaklar ı izlemeye devam et arka sokakları şefkat tepe yi ağzını açarak izleyen adamın söylediklerine bak hele komiksiniz ama tabi kifayetsiz olmak bunu gerektirir

Son bir ay içindeki mesajlarımdan vurmaya çalışıyorsun ki özellikle vadi ile ilgili olanları kast ediyorsun. O zaman bana vadiyi eleştirme dışında kötülediğim bir tane mesajımı göster desem göstermezsin. Çünkü yok.

Ben Vadiyi reytinglere bakarak izlemedim. İzlemem de. Eğer dediğin gibi olsa ben vadiyi geçen sene bırakırdım. Ki bırakmadım. Çünkü ben izlediğim dizileri kalkıpta reyting için izlemiyorum. Zevk aldığım için izliyorum... Aksi olsa seninde dediğin gibi Arka Sokakları izlemezdim. Kaldı ki Arka Sokakları bu sezon sadece son üç bölümünü izledim o da kendimce iyi bölümler olduğunu düşündüğüm içindi.

Belki senin gözünde değer kaybetmiş olabilirim, belki kifayetsiz yakıştırmasına da sana göre uymuşum ama Allah'a şükür bir iki yıl aga, dost, arkadaş dediğimiz insanlara hakaret edecek duruma gelmedim. Allah'a şükür inşaallah da gelmem. Eğer rahatsızlık veriyorsam, keyfinizi kaçırıyorsam Vadi konusuna bir daha girmem yeterki senin keyfin bozulmasın AGA.

Son bir ay içindeki mesajlarımdan vurmaya çalışıyorsun ki özellikle vadi ile ilgili olanları kast ediyorsun. O zaman bana vadiyi eleştirme dışında kötülediğim bir tane mesajımı göster desem göstermezsin. Çünkü yok.

Ben Vadiyi reytinglere bakarak izlemedim. İzlemem de. Eğer dediğin gibi olsa ben vadiyi geçen sene bırakırdım. Ki bırakmadım. Çünkü ben izlediğim dizileri kalkıpta reyting için izlemiyorum. Zevk aldığım için izliyorum... Aksi olsa seninde dediğin gibi Arka Sokakları izlemezdim. Kaldı ki Arka Sokakları bu sezon sadece son üç bölümünü izledim o da kendimce iyi bölümler olduğunu düşündüğüm içindi.

Belki senin gözünde değer kaybetmiş olabilirim, belki kifayetsiz yakıştırmasına da sana göre uymuşum ama Allah'a şükür bir iki yıl aga, dost, arkadaş dediğimiz insanlara hakaret edecek duruma gelmedim. Allah'a şükür inşaallah da gelmem. Eğer rahatsızlık veriyorsam, keyfinizi kaçırıyorsun Vadi konusuna bir daha girmem yeterki senin keyfin bozulmasın AGA.
benim keyfim diye birşey yok ben seni insan olarak severim ama vadiyle ilgili maksadını aşan bir eleştiri silsilesine girersen ben cevabımı veririm hiç darılmayacaksn n baştata dediğim gibi kusura bakmayacaksın kifayetsiz kelimesininin haricinde bir kelimem falan yok hakaret falan diyerek mevzuyu değiştirme hakaret olarak neyi algıladın? geçen haftaki perşembe günkü reyting sayfasındaki yorumu şimdi kopyalayacam

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking