usta mekanı pusat a bırakacakmış bu olayı anladık buraya gelen yolu ve sonucunu merakla bekliyorumNeyse biz konumuza dönelim Bugün Pusat Çakır'ı sefir mi edecekler rezil mi acaba
İlk fragmandaki ettiği lafları söyleten şeyi merak ediyorum.usta mekanı pusat a bırakacakmış bu olayı anladık buraya gelen yolu ve sonucunu merakla bekliyorum
adam suriye de nerden nasıl aklına gelecek ilginç dediği gibi babasını rüyada falan görmediyseİlk fragmandaki ettiği lafları söyleten şeyi merak ediyorum.
Keşke görse efsane olur.adam suriye de nerden nasıl aklına gelecek ilginç dediği gibi babasını rüyada falan görmediyse
bakalım aga işte pusat ın ölecek olması dengeleri değiştiriyorKeşke görse efsane olur.
Bence bu olay bir plan dahilinde. Aksini düşünmek istemiyorum.
Eyvallah aga senin canın sağolsun. Ben hatalıyım. Bir daha yazdıklarıma dikkat ederim.bak bu hakaret değil durum tespitidir evet vadi konusunda yazdığın mesajlar içi boş ve seni itici hale getirmiştir bu senin şahsınla alakalı bir durum değildir bu benim kendi görüşüm
sen istediğin fikri söylersin birisi senin izlediğin diziye veryansın ediyorsa sen de buna cevap veriyorsan bu normaldir ne var bunda; ki bu konuda senin verdiğin tepkiyi cevabı da hatırlıyorum sen unutmuş olabilirsin
senaristlerin yetersizliği hepimizin ortak görüşü ben senin üslubunu ver her mesajında vadiye sallamandan hoşlanmadığımı söyledim söylüyorum burada @china_shangai ve @Master.1000 benim kadar sağlam vadicilerdir hep de eleştirirler ama her ikisine de bugüne kadar en ufak bir şeyim olmamıştır benim kendi karşı bir görüşüm varsa onu söylemişimdir çünkü tutarlılar çünkü ben onlarının eleştirilerinde vadinin iyi olmasını istediklerini anlayabiliyorum
ben izlemediğim diziler hakkında istisnasız hiç yorum yapmadım senin izlediğin dizilere falan da yorum yapmadım
sen alınganlık gösterebilirsin ama sana karşı şahsına varan zedeleyici kırıcı bir ifadem olmadı biraz düşününce anlarsın
@populeoo neyse aga uzatmamızın manası yok derdimiz anlaşıldı aynen devam
en son getirdiğinde neler oldu biliyoruz ortalık karışmıştı emin misinAkşama yeni bir arkadaş getireceğim tam bir Vadici ve anti edhocu
Eminim aga görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdim Ayrıca en son getirdiğim arkadaşta ne vardı ki gayet adam gibi adamen son getirdiğinde neler oldu biliyoruz ortalık karışmıştı emin misin
sen olaya bak pusat ın ölüm sahnesinde emin i düşünemiyorum o geldiği gece gülmekten yataktan düşmüştüm var ya neler söyleyecek kendiside bilmiyor küfür falan etmese bariEminim aga görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdim Ayrıca en son getirdiğim arkadaşta ne vardı ki gayet adam gibi adam
Seni güldürebildiysek demek ki doğru bir iş yapmışız agasen olaya bak pusat ın ölüm sahnesinde emin i düşünemiyorum o geldiği gece gülmekten yataktan düşmüştüm var ya neler söyleyecek kendiside bilmiyor küfür falan etmese bari
klasmanımız farklı laf edecek bir yapım değil o yüzden dediğin gibi laf yok başkanedho 'ya laf yok beylerrrrrrr
Vurdu gol olduklasmanımız farklı laf edecek bir yapım değil o yüzden dediğin gibi laf yok başkan