Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Neyse biz konumuza dönelim :A Bugün Pusat Çakır'ı sefir mi edecekler rezil mi acaba :A

Bu bölümü izlemeyen çok şey kaçırır..Bölümün son sahnesinde izleyicileri şok edecek bir bölüm geliyor!!!

bak bu hakaret değil durum tespitidir evet vadi konusunda yazdığın mesajlar içi boş ve seni itici hale getirmiştir bu senin şahsınla alakalı bir durum değildir bu benim kendi görüşüm
sen istediğin fikri söylersin birisi senin izlediğin diziye veryansın ediyorsa sen de buna cevap veriyorsan bu normaldir ne var bunda; ki bu konuda senin verdiğin tepkiyi cevabı da hatırlıyorum sen unutmuş olabilirsin
senaristlerin yetersizliği hepimizin ortak görüşü ben senin üslubunu ver her mesajında vadiye sallamandan hoşlanmadığımı söyledim söylüyorum burada @china_shangai ve @Master.1000 benim kadar sağlam vadicilerdir hep de eleştirirler ama her ikisine de bugüne kadar en ufak bir şeyim olmamıştır benim kendi karşı bir görüşüm varsa onu söylemişimdir çünkü tutarlılar çünkü ben onlarının eleştirilerinde vadinin iyi olmasını istediklerini anlayabiliyorum
ben izlemediğim diziler hakkında istisnasız hiç yorum yapmadım senin izlediğin dizilere falan da yorum yapmadım
sen alınganlık gösterebilirsin ama sana karşı şahsına varan zedeleyici kırıcı bir ifadem olmadı biraz düşününce anlarsın
@populeoo neyse aga uzatmamızın manası yok derdimiz anlaşıldı aynen devam
Eyvallah aga senin canın sağolsun. Ben hatalıyım. Bir daha yazdıklarıma dikkat ederim.

Ci0CBVXUUAASRvv.jpg

Ci0Rw9TWUAEmSJY.jpg

Eminim aga görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdim :A Ayrıca en son getirdiğim arkadaşta ne vardı ki gayet adam gibi adam :A
sen olaya bak pusat ın ölüm sahnesinde emin i düşünemiyorum o geldiği gece gülmekten yataktan düşmüştüm :D var ya neler söyleyecek kendiside bilmiyor küfür falan etmese bari :F

sen olaya bak pusat ın ölüm sahnesinde emin i düşünemiyorum o geldiği gece gülmekten yataktan düşmüştüm :D var ya neler söyleyecek kendiside bilmiyor küfür falan etmese bari :F
Seni güldürebildiysek demek ki doğru bir iş yapmışız aga :A

Bu arkadaş tam benim kafa. Vadi için tek başına yüz kişiyle tartışmış geçen gün :A Gelince anlatır. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan