Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga fazla kaybolmaya başladın nerlerdesin fzla özletme kendini yarın senden sağlam mesai bekliyorum
aga giriyorum yapacak bişey yok çıkıyorum geri bu aralar müsait değilim yarında fırsat bulursam yorum yaparım bölümü büyük merakla bekliyorum

aga giriyorum yapacak bişey yok çıkıyorum geri bu aralar müsait değilim yarında fırsat bulursam yorum yaparım bölümü büyük merakla bekliyorum
Müsait degilim diyorsan tamam ona diyecrk sözüm yok tabi ; yapacak birşey yok derken bir selam vermen yeterli 🙂

Yarın sağlam bir bölüm gelecek sezon sonu geliyor artık dizide ölümler ayrılıklar başlar

Müsait degilim diyorsan tamam ona diyecrk sözüm yok tabi ; yapacak birşey yok derken bir selam vermen yeterli 🙂

Yarın sağlam bir bölüm gelecek sezon sonu geliyor artık dizide ölümler ayrılıklar başlar
eski zevki alamıyorum aga zaten abi de girmiyor hiç

Onun olayı bizle farklı aga biz gibi tek tabanca değil yine fırsat buldukca girer o yazmasada takipte
orası öyle tabi aga bakalım
@Master.1000 aga üstte eski zevki alamıyorum derken vadiden bahsettiğimi sanıp beğendin galiba öyle bişey söz konusu değil forumdan bahsediyorum vadinin siyah ekranı yeter zevk almama