Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aziz Yıldırım önüne gelene sallıyor şu anBeyaz Futbolu kesinlikle tavsiye ederim bugün
Bizimkilere "gerizekalılar, viski içip yayına çıkıyorlar, siz kimsiniz?" dedi
Abooo ortalık karışacak
![]()
Aziz Yıldırım önüne gelene sallıyor şu anBeyaz Futbolu kesinlikle tavsiye ederim bugün
Bizimkilere "gerizekalılar, viski içip yayına çıkıyorlar, siz kimsiniz?" dedi
Abooo ortalık karışacak
![]()
Ne kapak yapmis ya
Harbiden akşamı iple çekiyorum, demin best fm'de ön giydirme yaptıNe kapak yapmis yaAksam Pusu mix sov var
![]()
Aynen bi arkadaşım almış twitterda gördüm 60 lira vermiş sanırsam@Doğu , @Since2011 Galatasaray-Strasbourg rövanş biletleri bugün saat 15'e satışa sunuldu. Bittiği vakit 15.08. Tabiki bana da avcumu yalamak düştü, alamadım.60 bin talep olmuş yarım saatte. Müthiş bir atmosfer bizi bekliyor.
![]()
Bizim ekip en az 10 kişi falan bekliyorduk. Sistem kilitlendi o oldu bu oldu derken, hooop biletler bitti.Aynen bi arkadaşım almış twitterda gördüm 60 lira vermiş sanırsamSenin adına üzüldüm ama biz de burdan destekleriz hep beraber
![]()
60 liraya çay çerez alırsın efsane bir ortam kurarsın daha zevkli olabilirBizim ekip en az 10 kişi falan bekliyorduk. Sistem kilitlendi o oldu bu oldu derken, hooop biletler bitti.Neyse en azından 60 lira cebimizde kaldı.
![]()
Keşke o erzakları alıp maç esnasında kullanabilsem. Mümkünatı yok ki maçtan, taraftardan gözümü alamayacağım o gün.60 liraya çay çerez alırsın efsane bir ortam kurarsın daha zevkli olabilirSabırsızlanıyorum o maç için çok büyük bir atmosfer bizi bekliyor
Ama önce deplasman var galiba ?
![]()
O zaman konusunu açalımKeşke o erzakları alıp maç esnasında kullanabilsem. Mümkünatı yok ki maçtan, taraftardan gözümü alamayacağım o gün.Aynen bu cuma ilk maç orada, rövanş 27'sinde burada. Kupayı burada kaldırmak nasip olur inşallah. Efsane atmosfer olacaktır.
![]()
Ben yoktum bir de okumuştum o konuyu. Bu sefer daha fazla yardırırız.O zaman konusunu açalımGran Canaria maçında @Since2011'le ben 11 sayfa yapıp hitte kösemi falan geçmiştik
![]()