Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben bunu ilk defa gördüm yaEfsane yaa![]()
Ben bunu ilk defa gördüm yaEfsane yaa![]()
Aga bi şu fragmana bak bi şimdikilereBen bunu ilk defa gördüm yaKelimeler kifayetsiz bile kalamıyor şu fragmanın yanında
Ş.refsizlere bak birde iletisim adresi vermisler
Oha yok artık 😱 Gönder gelsin hacker reis Yusuf ölecek mi acaba
garip garip işlerOha yok artık 😱 Gönder gelsin hacker reis Yusuf ölecek mi acaba![]()
Polat Alemdarın ölüm senaryosu çıkar Yusufun çıkmazOha yok artık 😱 Gönder gelsin hacker reis Yusuf ölecek mi acaba![]()
Cahit'i hackleseydi keşke Erhan Ufak adamdırPolat Alemdarın ölüm senaryosu çıkar Yusufun çıkmaz![]()
Son attigi twitin yorumlarina baksana gulmekten yarildimCahit'i hackleseydi keşke Erhan Ufak adamdır![]()
Hatırlamayan has Vadici değildir
Hatırlamayan adam değildirHatırlamayan has Vadici değildir![]()
aga artık farklılık zamanı geldi şu oyuncular artık gelsin zamanı geçiyor bu sene son şansacaba yarın v2 çıkar mı İnşallah çıkar![]()
İnşallah kardeşim bütün temennimiz o yöndebu sene bitti başkan önümüzdeki sezon için diyorum
eğer seneyede aynı tas aynı hamam devam ederse bu kadar dar oyuncu kadrosuyla hele hele yusuf u falan yine böyle öne sürecek olurlarsa bu sezondan öteye gidemez belki de daha kötüsü olacak pana nın artık gerçekleri görmesi lazımİnşallah kardeşim bütün temennimiz o yönde