Maskeli Fedai
Favori Üye
@Doğu şekil a herhalde talimat gelmiş Maskeliyle konuşma diyeEsra Erolda Abdulheyin turkuyu caliyolar Zap yaparken denk geldim D
@Doğu şekil a herhalde talimat gelmiş Maskeliyle konuşma diyeEsra Erolda Abdulheyin turkuyu caliyolar Zap yaparken denk geldim D
Survivor konusuna git Semih'i follofoş etmiş ZaferNeyse ben gideyim konudan malum bazı arkadaşlar senin bu kadar benle samimi olmasını istemiyor o arkadaşları kızdırmayalım şimdi
Güle güleNeyse ben gideyim konudan malum bazı arkadaşlar senin bu kadar benle samimi olmasını istemiyor o arkadaşları kızdırmayalım şimdi
Kes sesini Tam tersi olmuşturSurvivor konusuna git Semih'i follofoş etmiş Zafer
Buranın Aziz Yıldırımı kim
aklıma bu geldi talimat kavgası
Aziz Yıldırım'ı bilmem de Rasimi sensin buranınBuranın Aziz Yıldırımı kim
Neyse konuya bu kadar trollük yeter ben gidip meyve kokteyli hazırlamistim onu içeyimAziz Yıldırım'ı bilmem de Rasimi sensin buranın
Buzlu badem'i unutmaNeyse konuya bu kadar trollük yeter ben gidip meyve kokteyli hazırlamistim onu içeyim
Oyle zaten Meltem Tvde Muhteşem Kraliçenin bölümu bitince hemen Atvye zap yaptim o denk geldiKesin öyle olmuştur zaten
olum nerde sık sık oluyordu yav ilk defa böyle bişey görüyorum illa ki olmuştur ama ilk diyebiliriz böyle bişey hatırlamıyorumYok aga ilk defa degil Racilerin zamaninda da oluyordu bu olay sık sık en son Tnt sezonunda olmuştu
Ben açtım konusunu bakabilirsin
Star Tvden bunu hatırlıyorum meselaolum nerde sık sık oluyordu yav ilk defa böyle bişey görüyorum illa ki olmuştur ama ilk diyebiliriz böyle bişey hatırlamıyorum
muhteşem kraliçe ne lanOyle zaten Meltem Tvde Muhteşem Kraliçenin bölümu bitince hemen Atvye zap yaptim o denk geldi
Korenin tarihi dizisi bizim Turkiyede ki tüm tarihi dizileri ezer geçer her bölüm aksiyondan yerimde duramiyorum 6-7 sene evvel Trt de yayinlaniyordumuhteşem kraliçe ne lan
nerden buluyon böyle dizileri be agaKorenin tarihi dizisi bizim Turkiyede ki tüm tarihi dizileri ezer geçer her bölüm aksiyondan yerimde duramiyorum 6-7 sene evvel Trt de yayinlaniyordu
Kalite nerde ben orda aga ben bulurumnerden buluyon böyle dizileri be aga
Efsane yaaKurtlar Vadisi Pusu 1.Bölüm Tanıtımı (Halo Dayının Sesinden)