Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga maskeliyi bimemde senin de pek doğru anladığını söyleyemem 😀
Aga maskeliyi bimemde senin de pek doğru anladığını söyleyemem 😀
@Maskeli Fedai bana küstü abla onunla uğraşıyoruz
Ben onu ehlileştireceğim ablaValla banada küstü sanırım survivor başlığında o kadar yazdım cevap
alamadım
Ben onu ehlileştireceğim ablaYeniden Vadici olacak elitliği bırakacak başka çaresi yok
aga bu boş meselerle ilgili konuşmak istemiyorum ne yaptığınızda beni bağlamaz kimseye karışamamSeni sevdiğimden sineye çekiyorumYayınlarsam özellikle @takas seni linç eder
Aga ben konuşmadım daha şu an sadece tehdit ediyorumAma konuşursam yer yerinden oynar
aynen abi artık bu cıvık üsluplar çok sıktı forumda soğumaya başladımyani şunu mu diyorsunuz ?????eğer bir gün sizinle de papaz olursak özelden konuştuklarımızı ifşa ederiz((( arkadaşlar inanın çok ayıp kendi değerinizi düşürüyorsunuz
aga bunla ilgili haber var mı konu açayımYılda 1.8 milyar video izleniyormuş Kurtlar Vadisi Pusu nun Youtube kanalında
yok aga hepsi bu kadaraga bu boş meselerle ilgili konuşmak istemiyorum ne yaptığınızda beni bağlamaz kimseye karışamam
aynen abi artık bu cıvık üsluplar çok sıktı forumda soğumaya başladım
aga bunla ilgili haber var mı konu açayım
Kırılma yok hacı @Doğu yla geyik muhabbeti döndürdü işteBügün kü olayın özeti:
Bazı şakalar cıvığını çıkartır derler ya aynı onun gibi olmuş ama büyütülecek birşey yok . @Doğu bu şakayı bana yapsa alınmam ama @Maskeli Fedai' yi kırmış.
Son olarak @china_shangai abimiz noktayı koymuş
Biz onla anlaştık o bana asla kırılmaz demi @Maskeli FedaiBügün kü olayın özeti:
Bazı şakalar cıvığını çıkartır derler ya aynı onun gibi olmuş ama büyütülecek birşey yok . @Doğu bu şakayı bana yapsa alınmam ama @Maskeli Fedai' yi kırmış.
Son olarak @china_shangai abimiz noktayı koymuş
Abi yine biraz ders verdikNe olmuş yine öyle vadicilere ceza üstüne ceza @takas @Polat Şaşmaz @Doğu ve son olarak vadici olmayan diğer arkadaş @Maskeli Fedai geçmiş olsun
okudum takdir ettimAbi yine biraz ders verdikBurda olduğum sürece hakkı haykırmaya devam edeceğim ceza almak benim zerre umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?