Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Doğu @Maskeli Fedai olum hem halt yiyosunuz birde marifet gibi birbirinizi ifşa ediyonuz sizi aklıselim olmaya davet ediyorum 😉

Seni sevdiğimden sineye çekiyorum :A Yayınlarsam özellikle @takas seni linç eder :A

Aga ben konuşmadım daha şu an sadece tehdit ediyorum :A Ama konuşursam yer yerinden oynar :A
Yayınla hadi bende senin çamaşırları ortaya dökerim çok mu zor hani bir konu vardı hıhı diye ordaki mesajların ifşa olur :A

@Doğu @Maskeli Fedai ayıp oluyor ama

Kur'an'da şöyle buyurulur: "... Birbirininiz kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın..." (Hucurat suresi 12) Hz. Peygamber de "Birbirinizin özel ve mahrem hallerini araştımayın." (Müslim, Birr ve Sıla, 30) buyurarak Müslümanları bu kötü halden kaçınma konusunda uyarmaktadır. Allahu Teala'nın bir ismi de "Settar" ayıp ve kusurları örtendir. Hadiste "Her kim bir Müslüman kardeşinin ayıp ve kusurlanını kimsenin görmediği ve görmesini istemediği şeylerini örterse, Allahu Tealada kıyamet gününde onun ayıplarını örter. Her kim müslüman kardeşinin meydana çıkmasını istemediği bir şeyi ortaya çıkarır ve dile verirse, Allah da onun ayıplarını, kimsenin bilmesini istemediği hallerini meydana çıkarır. Bu suretle kendi evinin içinde de olsa onu rezil eder. Müslüman kardeşinin ayıplarını örten ölüyü diriltmiş gibidir." (Müslim,) buyurulmuştur.

Mümin, Peygamberimizin "Kendi ayıbı insanların ayıbını görmekten alıkoyan kimsiyi müjdeler olsun!" (Acluni, Keşful Hafa, II, 46)

olay bitmiştir dağılın:)

Bunun intikamı acı olacak :A
Tabi canım ohh biraz da şurama sıva :A Herkes haddini bilecek :A Akıllı ol demiştim 😉

Kur'an'da şöyle buyurulur: "... Birbirininiz kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın..." (Hucurat suresi 12) Hz. Peygamber de "Birbirinizin özel ve mahrem hallerini araştımayın." (Müslim, Birr ve Sıla, 30) buyurarak Müslümanları bu kötü halden kaçınma konusunda uyarmaktadır. Allahu Teala'nın bir ismi de "Settar" ayıp ve kusurları örtendir. Hadiste "Her kim bir Müslüman kardeşinin ayıp ve kusurlanını kimsenin görmediği ve görmesini istemediği şeylerini örterse, Allahu Tealada kıyamet gününde onun ayıplarını örter. Her kim müslüman kardeşinin meydana çıkmasını istemediği bir şeyi ortaya çıkarır ve dile verirse, Allah da onun ayıplarını, kimsenin bilmesini istemediği hallerini meydana çıkarır. Bu suretle kendi evinin içinde de olsa onu rezil eder. Müslüman kardeşinin ayıplarını örten ölüyü diriltmiş gibidir." (Müslim,) buyurulmuştur.

Mümin, Peygamberimizin "Kendi ayıbı insanların ayıbını görmekten alıkoyan kimsiyi müjdeler olsun!" (Acluni, Keşful Hafa, II, 46)

Aynen abi hep bu troll başlattı :A Neyse bu goygoy çok uzadı herkes evine dağılabilir :A

Nokta

@Doğu al ders al ben senin dediklerini deşifre etmedim ama sen ettin :)

yani şunu mu diyorsunuz ?????eğer bir gün sizinle de papaz olursak özelden konuştuklarımızı ifşa ederiz :(((( arkadaşlar inanın çok ayıp kendi değerinizi düşürüyorsunuz :)

Hainlerle işim olmaz hadi başka kapıya :)))
Sayende most dislike alanında birinci sıradayım :A Mutlu musun? :A

yani şunu mu diyorsunuz ?????eğer bir gün sizinle de papaz olursak özelden konuştuklarımızı ifşa ederiz :(((( arkadaşlar inanın çok ayıp kendi değerinizi düşürüyorsunuz :)
Abi Hayır tabiki de :) Biz işin goygoyundayız :A Öyle bir şey hayatta yapmam gerekirse forumu bırakırım yine de yapmam :) Beni başkalarıyla karıştırdın sanırım 😉

Abi @Doğu beye söyle ben kimsenin özel konuşmalarını ifşa etmedim ama kendisi caps yapmış birde :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan