La zaten senin vadiyi iplemediğin bilinen bir gerçek Bu pek de ifşa sayılmaz güldük eğlendik bitti 😉Abi @Doğu beye söyle ben kimsenin özel konuşmalarını ifşa etmedim ama kendisi caps yapmış birde
La zaten senin vadiyi iplemediğin bilinen bir gerçek Bu pek de ifşa sayılmaz güldük eğlendik bitti 😉Abi @Doğu beye söyle ben kimsenin özel konuşmalarını ifşa etmedim ama kendisi caps yapmış birde
Gönlünü alacağım sen rahat ol 😉 Ama çok fenaydı ulan baktıkça gülüyorum@Doğu beni çok kırdın o kadar goygoyu çöpe attın
Aga yayınlamazsan adam değilsin dedi ne yapayım Gaza gelen bir yapım var sen de biliyorsun@Maskeli Fedai hiç duygusala bağlama @Doğu aga sende aynı ikinizde tüy diktiniz
Hoşgeldin ablacımselam herkese nasılsınız arkadaşlar
Ulan sende ne cabuk gaza geliyon vay arkadaşNasıl etmedin ulan ilk sen ifşa ettin Gittin link verdin sonra @Polat Şaşmaz beni gaza getirdi ben de yayınlayıverdim Neyse ben senin gönlünü alırım ponçik Bak böyle de iyi niyetliyim
Aga yayınlamazsan adam değilsin dedi ne yapayım Gaza gelen bir yapım var sen de biliyorsun
Hoşgeldin ablacım
Senide unutmayayım olum niye insanları gazlıyonUlan sende ne cabuk gaza geliyon vay arkadaş
Sen de kanatsız meleği oynama agaaaa Sen de benim üstüme oynadın Beni robot gibi tasarlayıp @Maskeli Fedai'nin üstüne saldınız siz ikinizSenide unutmayayım olum niye insanları gazlıyon
Gazlıcak ne yaptim sanki Asıl gazı sen verdinSenide unutmayayım olum niye insanları gazlıyon
Sen de kanatsız meleği oynama agaaaa Sen de benim üstüme oynadın Beni robot gibi tasarlayıp @Maskeli Fedai'nin üstüne saldınız siz ikiniz
Cepheyi büyütmeyin neresinden gaza geldiniz söyleyin kibarca lüzumsuzluk yapmayın dedim 🙂Gazlıcak ne yaptim sanki Asıl gazı sen verdin
Trafik polisi gibi konuşup radarıma takıldı falan filan dedin bu troll iyice gaza geldi Öyle bir şey söz konusu değil bunu en iyi sen biliyorsun ki açıklamıştım durumu sana 😉Cepheyi büyütmeyin neresinden gaza geldiniz söyleyin kibarca lüzumsuzluk yapmayın dedim 🙂
Cepheyi büyütmeyin neresinden gaza geldiniz söyleyin kibarca lüzumsuzluk yapmayın dedim 🙂
Aga takipteyiz sen rahat ol hesap kesimini bekliyorum rahat ol 😀
aga bir önünü arkasinı oku bunu maskeliye cevaben yazdım kirli ilişkilerini takipteyim diye yalanda değil hani inkar da etmiyoruz; olmaz tutturamadın başka bir yerden yakalamaya çalış 🙂
aga bir önünü arkasinı oku bunu maskeliye cevaben yazdım kirli ilişkilerini takipteyim diye yalanda değil hani inkar da etmiyoruz; olmaz tutturamadın başka bir yerden yakalamaya çalış 🙂
Aga maskeliyi bimemde senin de pek doğru anladığını söyleyemem 😀Bizim Maskeli ters anliyo iste ne yapalim dogal olarak gazi vermis oldun işte