Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yılda 1.8 milyar video izleniyormuş Kurtlar Vadisi Pusu nun Youtube kanalında

Seni sevdiğimden sineye çekiyorum :A Yayınlarsam özellikle @takas seni linç eder :A

Aga ben konuşmadım daha şu an sadece tehdit ediyorum :A Ama konuşursam yer yerinden oynar :A
aga bu boş meselerle ilgili konuşmak istemiyorum ne yaptığınızda beni bağlamaz kimseye karışamam

yani şunu mu diyorsunuz ?????eğer bir gün sizinle de papaz olursak özelden konuştuklarımızı ifşa ederiz :(((( arkadaşlar inanın çok ayıp kendi değerinizi düşürüyorsunuz :)
aynen abi artık bu cıvık üsluplar çok sıktı forumda soğumaya başladım

Yılda 1.8 milyar video izleniyormuş Kurtlar Vadisi Pusu nun Youtube kanalında
aga bunla ilgili haber var mı konu açayım

aga bu boş meselerle ilgili konuşmak istemiyorum ne yaptığınızda beni bağlamaz kimseye karışamam

aynen abi artık bu cıvık üsluplar çok sıktı forumda soğumaya başladım

aga bunla ilgili haber var mı konu açayım
yok aga hepsi bu kadar

bugün 4 bölüm vadi izledim şimdi 5. yi de izleyecem. ömrümde böylesini görmedim göremem görmem mümkün değil. bir dizi bu kadar mı herşeyiyle mükemmel etkileyici olur. kurtlar vadisi sonrası tüm diziler çöptür. müzikleriyle büyük üstad gökhan kırdar senaryosuyla raci bahadır soner yalçın yönetmenliğiyle serdar akar selahattin sancaklı kurgusuyla kemalettin osmanlı başta necati şaşmaz olmak üzere efsanevi oyuncularıyla kısaca herşeyiyle bir başyapıt
bu kadar harika replikler harika duygu aksiyon gizem senaryonun muhteşem derinliği inanılcak gibi değil. yıllarca izlemeye kıyamadım bu bölümleri her teşebbüsüm de vazgeçtim en sonunda başladım ve bitirmek üzereyim 22 bölüm kaldı. insan bitmesin istiyor bir daha böylesi asla gelmeyecek asla

290. Bölümü de izledim sonunda. Genel olarak iyi bir bölümdü. Ortalara doğru durgun ilerledi ama özellikle bölümün ikinci yarısı artan tempo seyir zevkini yükseltti. Bütün harika müzikleri kullanan Gökhan Kırdar'a şapka çıkarıyorum. Müzikler gerçekten müthişti müthişş. Hekimoğlu, İstanbul Mix, Cendere, Pusu, Öldüm de Uyandım derken son sahnelerin nasıl geçtiğini anlayamadım bile. Su gibi aktı resmen.

Polat'ın böyle zekasını kullanarak iz sürmelerini özlemişim. Kıvrak zekasıyla olayı çözüverdi. Üstüne bir de güzel diyaloglar yazmaya başlamışlar sonunda. Hedefine yaklaştı ama Kemancı hazırlıklıydı son sahnede pusuya düşürdüler. Bakalım ne olacak merak konusu. Oradan kurtulacaklar o kesin de Kemancı ne kadar daha yaşar onu bilemeyeceğim:)

Kemancı karakteri güzel ve değişik bir karakter olmuş. Adam işini sanatıyla beraber yapıyor, çok iyi düşünülmüş :D Sanatçıya her zaman saygı duymak gerekir :) Gölge bu sefer işleri arka plandan yürütmeye devam ediyor. Mervan ağa yolcu olunca yerini doldurma arayışlarına girmiş. Bakalım oradan neler çıkacak karşımıza. Asya'ya sanırım çok az sahne yazılıyor artık. Ben izlerken ilk bölümlerde hikayede önemli yer kaplıyordu. Oyunculuğu vasat olduğu için az yer kaplaması benim için iyi oldu:)

Raskoln ise epey aktif rolde. Arada bölümlerde ne oldu bilmiyorum ama bir iş ortaklığına girişmişler Mete ve Kenan'la. Farklı bir ortaklık olmuş. Oradan nereye yürürler kestiremiyorum ama fark etmez. Tilki'ye hikaye oluşturmaya yeltenmeyen bu senaristler Raskoln gibi bir manyağa ne kadar süre verirlerse o kadar hoşuma gider :) Pusat'ı da pasifize etmiş durumdalar zaten. O da hiç hoşuma gitmemekte.

Yusuf'un gereksiz atarlanmasına anlama veremedim. Bunu böyle sürdürecekler bir süre sanırım. Nereye varacak, nasıl sonuçlanacak bilemiyorum ama Yusuf için iyi sonuçlanmaz böyle devam ederse. Gerçi şu durumda hikaye onun üstüne kurulmuş, ölmesi Polat'tan bile düşük ihtimal bu senaristlere göre :D

Bakalım 291 nasıl olacak. Sezon finaline doğru tempo daha da yükselirse güzel bir finalle veda edip, yeni kanalda yeni takviyelerle eski yüksek reytinglere ulaşmamak için bir sebep göremiyorum. Hadi hayırlısı, yap bir güzellik şu seyircilere Pana :)

Sana demiştim ya sadece piano versiyonunu bulabilir misin diye :) Gökhan Kırdar yüklemiş bugün :) @Polat Şaşmaz

Bunu satın almayı düşünüyorum gerçek süresi 4 dk'ymış. Çok dinlendirici bir versiyon :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking