Çok yorgunum zaten maça özel davet etseler gidecek dermanım yokMartin ile Joshua arasındaki IBF Dünya Ağır Siklet boks maçı varmış kimse izlemiyormu.?
Çok yorgunum zaten maça özel davet etseler gidecek dermanım yokMartin ile Joshua arasındaki IBF Dünya Ağır Siklet boks maçı varmış kimse izlemiyormu.?
Medya arkasına pc'den bakıyorum.))Aga Okan'ı izliyorum yine coştu
Muazzam ya Müge Anlı'ya giydiriyorMedya arkasına pc'den bakıyorum.))
Nigar kanlı diyodu birde.Muazzam ya Müge Anlı'ya giydiriyor
Aynen aynen Bugün formundaNigar kanlı diyodu birde.
oha 10 mu yatmasam olmaz mı kantinde falan izlerim
Olmaz mı hiç.Hatta çay bile demlersin
bi yolu mutlaka vardır tuvalete gidiyorum falan derim tüyerim
Komutanlarıda yanına çağırır beraber çaya püskevit banar Vadi izlerler.))
Wc'de zaten seni özel 4K'lı tv'ler bekliyor
Komutanları vadici yapar
orda öyle bişey yok aga yatacaksın çıkarsan koğuştan çarşını kitlerler
Cem Yılmaz'ın skeci geldi aklıma ''er gazinosu'' 400 kişi 34 ekran bir tvye bakıyor
Gece gece kopardınız ya Sesli kahkaha attım babam kızdıYarın pazar yoksa seni bu saatlerde görmek imkansız . Hadi uyu artık sen tavuk
Açtım şuan baya sağlam maç olacak gibi
çarşıyı ne yapacam boşver vadi izlememe izin versinler fazladan nöbet falanda tutarımorda öyle bişey yok aga yatacaksın çıkarsan koğuştan çarşını kitlerler
yok aga bu saatte ne boksu yav
Aç bir önemli maç saatte ne varmış )) eskiden 4-5 oluyodu bu saat erken bile))çarşıyı ne yapacam boşver vadi izlememe izin versinler fazladan nöbet falanda tutarım
yok aga bu saatte ne boksu yav
Yok aga ben boks sevmem dünyanın en gereksiz sporu benceAç bir önemli maç saatte ne varmış )) eskiden 4-5 oluyodu bu saat erken bile))
@Doğu açtınmı maçı ))
Bende çok sevmem ama önemli maç olunca bir göz atarım.Yok aga ben boks sevmem dünyanın en gereksiz sporu bence
izliyom bu maç 12 raund sürmezMartin ile Joshua arasındaki IBF Dünya Ağır Siklet boks maçı varmış kimse izlemiyormu.?
Aynen öyle görünüyor beyazlı saldırır ilerliyen rauntlarda kontrollü başladılar.izliyom bu maç 12 raund sürmez
GeliyorAynen öyle görünüyor beyazlı saldırır ilerliyen rauntlarda kontrollü başladılar.