Vallahi ya ben de kenetlenmiştim bu gece bununla idare edicektimHay şoma ağzıma bi maç izliyecektik söyledikten 1 dakika sonra maç 2. Randda bitti 😳
yemişim önemini aga yeni nesil boksörleri beğenmiyorum eskiden takip ederdimAç bir önemli maç saatte ne varmış )) eskiden 4-5 oluyodu bu saat erken bile))
@Doğu açtınmı maçı ))
Açman gerek kalmadı zaten adam 2 rauntda adamı yere serdi.)))yemişim önemini aga yeni nesil boksörleri beğenmiyorum eskiden takip ederdim
oooo işte o maç kaçmaz bak onu izlerim mutlakaZaten asıl maç rövanşı olacak bir kaç ay sonra vladimir klitschko-tyson fury maçı. Bu maçı yenen adamla o maçın kazananı yapacakmış çok güzel maçlar geliyor
Anthony joshua bu adam da hiç kaybetmemiş en kısa sürede dünya şampiyonu olan adam olmuş 16 maçtaoooo işte o maç kaçmaz bak onu izlerim mutlaka
bu maçı kazananın ismi neydi
Baya merak etmeye başladım ya şuan klitschko veya fury le bunun kapışmasını efsane olacaktırAnthony Joshua adında çok söz ettirecek bu gidişle çok sağlam yumrujları var kontrollü dövüşme yok direk yere sermeye gidiyor adamı.))
işte böyle adamlar efsane olur bi göz atmam lazımAnthony Joshua adında çok söz ettirecek bu gidişle çok sağlam yumrujları var kontrollü dövüşme yok direk yere sermeye gidiyor adamı.))
O zamanlar efsaneydi hiç kaçırmazdım zaten çok fazla izleniyordu gürkan özkan da bayağı meşhurlamıştıişte böyle adamlar efsane olur bi göz atmam lazım
eskiden tarık solak turnuvalar düzenlerdi kemik kıran gürkan özkan falan vardır gürkan özkan dehşet yumruklar atıyordu çok severdim onu
aynen aga bende çok seviyordum süper organizasyon yapıyordu adamAnthony Joshua yı destekliyorum bu adam uzun süre domine edecek önündeki o maçıda kazanacak
O zamanlar efsaneydi hiç kaçırmazdım zaten çok fazla izleniyordu gürkan özkan da bayağı meşhurlamıştı
Eskiler bi başka oluyo aga zaten ne varsa eskilerde var 😀aynen aga bende çok seviyordum süper organizasyon yapıyordu adam
Aynen siz bahsedince aklıma geldi bir tane 2.13 lük dev adam vardı onu da baya izlerdim. Sonra araştırdım bırakmış 2009 da adam 50 kazanmış 2 kaybetmiş hey gidi günlerEskiler bi başka oluyo aga zaten ne varsa eskilerde var 😀