oha 10 mu yatmasam olmaz mı kantinde falan izlerimaga yat saati 10 iştima ise 9 30 hayatta hiç bişey yapamazsın
oha 10 mu yatmasam olmaz mı kantinde falan izlerimaga yat saati 10 iştima ise 9 30 hayatta hiç bişey yapamazsın
aga müsait oldukca girerim malum askeriz gelen giden olcak benim halletmem gerekenler var dediğim gibi fırsat buldukça girerim inşallah@34rcp44 aga 1 hafta boyunca bizimle misin
saat 1-2 de yatmak tavukluk mu oluyor geç bile yatıyorum birazdan yatarım hem vadi gece oynasa kalkarım o konuda tereddüt dahi olamazEski vadi olsa sen tavuk gibi yatardın o saatte . 21.45'te başlıyordu ya o anlamda
tamam tabi kurarım haberleşiriz burdan buluşuruzÇarşı iznine çıkmaya başlayınca internet cafeden kontak kur bizimle yine.
eyvallah Allah razı olsun@34rcp44 hoşgeldin kardeşim
aga seni çok iyi anlıyoruz müsait oldukça kardeşlerini unutma yeter ziyaret edenin çok olur doğal olarakaga müsait oldukca girerim malum askeriz gelen giden olcak benim halletmem gerekenler var dediğim gibi fırsat buldukça girerim inşallah
bakalım yaa tam dinledik derken yeniden yolcu olcaz hayırlısıİyi iyi ferahlarsın kafanı dinlersin biraz.
Yarın pazar yoksa seni bu saatlerde görmek imkansız . Hadi uyu artık sen tavuksaat 1-2 de yatmak tavukluk mu oluyor geç bile yatıyorum birazdan yatarım hem vadi gece oynasa kalkarım o konuda tereddüt dahi olamaz
yok aga ben kardeşlerimi unuturmuyum hiç merak etmeyin sizaga seni çok iyi anlıyoruz müsait oldukça kardeşlerini unutma yeter ziyaret edenin çok olur doğal olarak
eyvallah agayok aga ben kardeşlerimi unuturmuyum hiç merak etmeyin siz
Olmaz mı hiç.Hatta çay bile demlersinoha 10 mu yatmasam olmaz mı kantinde falan izlerim
bi yolu mutlaka vardır tuvalete gidiyorum falan derim tüyerimOlmaz mı hiç.Hatta çay bile demlersin
Komutanlarıda yanına çağırır beraber çaya püskevit banar Vadi izlerler.))Olmaz mı hiç.Hatta çay bile demlersin
Wc'de zaten seni özel 4K'lı tv'ler bekliyorbi yolu mutlaka vardır tuvalete gidiyorum falan derim tüyerim
Komutanları vadici yaparKomutanlarıda yanına çağırır beraber çaya püskevit banar Vadi izlerler.))
orda öyle bişey yok aga yatacaksın çıkarsan koğuştan çarşını kitlerleroha 10 mu yatmasam olmaz mı kantinde falan izlerim
Cem Yılmaz'ın skeci geldi aklıma ''er gazinosu'' 400 kişi 34 ekran bir tvye bakıyorWc'de zaten seni özel 4K'lı tv'ler bekliyor
Komutanları vadici yapar
Gece gece gülesim geldiCem Yılmaz'ın skeci geldi aklıma ''er gazinosu'' 400 kişi 34 ekran bir tvye bakıyor
sağol kardeşim Allah razı olsun cümlemize inşallah@34rcp44 Merhaba kardeşim ben de 1 haftadır katıldım foruma ama uzun süredir takip ediyordum forumu yani seni de biliyordum tabi o zamanlardan Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin
@takas pazarlık yapar .Çarşı izni olmasın ama her perşembe vadiyi izlerim diyeorda öyle bişey yok aga yatacaksın çıkarsan koğuştan çarşını kitlerler
Aga Okan'ı izliyorum yine coştuMartin ile Joshua arasındaki IBF Dünya Ağır Siklet boks maçı varmış kimse izlemiyormu.?