Polat Şaşmaz
Favori Üye
Geçer geçer merak etmeTelefonsuz internetsiz hayat geçmez ki
He ya izledim maçı kankaFener yenilmiş la@Since2011
İlk golü gördüm sonrasına bakamadımGeçer geçer merak etme
He ya izledim maçı kanka.Konya'nın kalecisi ne güzel oynadı öyle
Puan farkı 7'ye indiİlk golü gördüm sonrasına bakamadımHelal olsun Aykut Kocaman'aBen maçı bırakır diyordum da yanılmuşız
Müthiş totemler ama tutmazPuan farkı 7'ye indi.Biz yenersek ,Fener çökerse ; 7 puan fark inerse şaşırmam
Fener'i bu kadar büyütmeyin neyse ben kaçar,iyi gecelerMüthiş totemler ama tutmazHele bugünkü rezillikten sonra fenerli futbolcuların gözlerini bağla yine yenilirizBasiretimiz bağlandı bu sezon.
Hadi selametle kankaFener'i bu kadar büyütmeyin neyse ben kaçar,iyi geceler.
kendi gününde kendi saatinde izlemek asla taviz vermeyeceğim prensibimdir aga izlerim mutlaka tv olması yeterAskerlik bitince izlersin vadi kaçıyor mu ?. Hani askerler sevgililerini bekler ya sende vadiyi beklersin
Şaka yapıyorum alınma ha
Battaniye örtüyorum üstüme kanka üşütmemHadi selametle kankaFazla açıkta bırakma decoderiİyice üşütmüşsün zaten
o kadar da abartma laPerşembe 22.00 da sampiyonlar ligi maci varmis
sütü unutmaBattaniye örtüyorum üstüme kanka üşütmem.Hadi bakalım görüşürüz
Eski vadi olsa sen tavuk gibi yatardın o saattekendi gününde kendi saatinde izlemek asla taviz vermeyeceğim prensibimdir aga izlerim mutlaka tv olması yeter
vallahi aga şuanda il jandarma gözüküyo ama bizi dağıtmazlarsa orda kalıcaz dağıtırlarsa köye düşme imkanımız var@34rcp44 Jandarma birliğiniz kalabalık değildir sanırsam köyde felansanız daha rahat olur senin için.?
aga yat saati 10 iştima ise 9 30 hayatta hiç bişey yapamazsınnormaldir aga askerde nasıl izleyeceksinkoşullar nasıl bilmiyorum ama askere gittiğimde vadi bitmemişse izlemek için herşeyi yaparım ne yapmam gerekiyorsa
Benim bildiğim takas ne yapar eder ona bile çare bulur izleraga yat saati 10 iştima ise 9 30 hayatta hiç bişey yapamazsın
iyiyim çok şükür aga sizinle olduğum için mutluyumHoşgeldin aga ; iyiyiz şükür sen nasılsın
sağol aga çok güzel moral veriyosunAllah peygamber sabrı versin kardeşim. Ben senin yerinde olsam sıkıntıdan patlardım
inşallah aga tabi herşey öyle sözde olmuyo ama hayırlısı bakalımHer karanlığın aydınlığı var aga.Askerlik iyi geçiyorsa o aydınlığı yakında görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?