Polat Şaşmaz
Favori Üye
Geçer geçer merak etmeTelefonsuz internetsiz hayat geçmez ki
He ya izledim maçı kanka .Konya'nın kalecisi ne güzel oynadı öyleFener yenilmiş la @Since2011
İlk golü gördüm sonrasına bakamadım Helal olsun Aykut Kocaman'a Ben maçı bırakır diyordum da yanılmışızGeçer geçer merak etme
He ya izledim maçı kanka .Konya'nın kalecisi ne güzel oynadı öyle
Puan farkı 7'ye indi.Biz yenersek ,Fener çökerse ; 7 puan fark inerse şaşırmamİlk golü gördüm sonrasına bakamadım Helal olsun Aykut Kocaman'a Ben maçı bırakır diyordum da yanılmuşız
Müthiş totemler ama tutmaz Hele bugünkü rezillikten sonra fenerli futbolcuların gözlerini bağla yine yeniliriz Basiretimiz bağlandı bu sezon.Puan farkı 7'ye indi.Biz yenersek ,Fener çökerse ; 7 puan fark inerse şaşırmam
Fener'i bu kadar büyütmeyin neyse ben kaçar,iyi geceler .Müthiş totemler ama tutmaz Hele bugünkü rezillikten sonra fenerli futbolcuların gözlerini bağla yine yeniliriz Basiretimiz bağlandı bu sezon.
Hadi selametle kanka Fazla açıkta bırakma decoderi İyice üşütmüşsün zatenFener'i bu kadar büyütmeyin neyse ben kaçar,iyi geceler .
kendi gününde kendi saatinde izlemek asla taviz vermeyeceğim prensibimdir aga izlerim mutlaka tv olması yeterAskerlik bitince izlersin vadi kaçıyor mu ? . Hani askerler sevgililerini bekler ya sende vadiyi beklersin
Şaka yapıyorum alınma ha
Battaniye örtüyorum üstüme kanka üşütmem .Hadi bakalım görüşürüzHadi selametle kanka Fazla açıkta bırakma decoderi İyice üşütmüşsün zaten
o kadar da abartma la şl maçı perşembe olmaz uefa maçı var vadiyi 0.001 bile etkilemezPerşembe 22.00 da sampiyonlar ligi maci varmis
sütü unutmaBattaniye örtüyorum üstüme kanka üşütmem .Hadi bakalım görüşürüz
Eski vadi olsa sen tavuk gibi yatardın o saatte . 21.45'te başlıyordu ya o anlamdakendi gününde kendi saatinde izlemek asla taviz vermeyeceğim prensibimdir aga izlerim mutlaka tv olması yeter
vallahi aga şuanda il jandarma gözüküyo ama bizi dağıtmazlarsa orda kalıcaz dağıtırlarsa köye düşme imkanımız var@34rcp44 Jandarma birliğiniz kalabalık değildir sanırsam köyde felansanız daha rahat olur senin için.?
aga yat saati 10 iştima ise 9 30 hayatta hiç bişey yapamazsınnormaldir aga askerde nasıl izleyeceksin koşullar nasıl bilmiyorum ama askere gittiğimde vadi bitmemişse izlemek için herşeyi yaparım ne yapmam gerekiyorsa
Benim bildiğim takas ne yapar eder ona bile çare bulur izleraga yat saati 10 iştima ise 9 30 hayatta hiç bişey yapamazsın
iyiyim çok şükür aga sizinle olduğum için mutluyumHoşgeldin aga ; iyiyiz şükür sen nasılsın
sağol aga çok güzel moral veriyosunAllah peygamber sabrı versin kardeşim. Ben senin yerinde olsam sıkıntıdan patlardım
inşallah aga tabi herşey öyle sözde olmuyo ama hayırlısı bakalımHer karanlığın aydınlığı var aga .Askerlik iyi geçiyorsa o aydınlığı yakında görürsün