Polat Şaşmaz
Favori Üye
Haydaa sen de mi bıraktıniyi aga sevindim ama malesef ben vadiyi bıraktım
Haydaa sen de mi bıraktıniyi aga sevindim ama malesef ben vadiyi bıraktım
Çok rahat edesin en azından terör olayı yok Kastamonu'nda, hatta Perşembe günleri televizyondan Kurtlar Vadisi'ni de rahatlıkla izlersin. Büyük bir şehir değil ama hafta sonları çarşı iznine çıktığında huzrlu bir şekilde dolaşabilirsin yani kafanı dinlersin. Eniştem sürekli Kastamonu'ndan sarımsak almaya gidiyor, fırsat bulursam yanına gelmeye çalışacağım. Belki sen çarşı iznine çıktığında görüşürüz.
aga artık ilgimi çekmiyo ne yazıkki askerlikten belli oda bitti malesefHaydaa sen de mi bıraktın
inşallah aga Allah razı olsuniyi iyi askerlikten memnun olan birini gördüm aga İnşallah daha da rahat bir şekilde kazasız belasız geri dönersin
hoşbuldum aga sağol iyi gidiyor çok şükür izne geldim işte 1 haftalığına@34rcp44 A.s hşg nası gidiyor Askerlik.))
şafak karanlık aga görünmüyoo
İyi iyi ferahlarsın kafanı dinlersin biraz.inşallah aga Allah razı olsun
hoşbuldum aga sağol iyi gidiyor çok şükür izne geldim işte 1 haftalığına
Çarşı iznine çıkmaya başlayınca internet cafeden kontak kur bizimle yine.inşallah Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun tabiki çarşıya çıktığımda görüşürüz gelirim ben
aga artık ilgimi çekmiyo ne yazıkki askerlikten belli oda bitti malesef
Her karanlığın aydınlığı var aga .Askerlik iyi geçiyorsa o aydınlığı yakında görürsünşafak karanlık aga görünmüyoo
Allah peygamber sabrı versin kardeşim. Ben senin yerinde olsam sıkıntıdan patlardımşafak karanlık aga görünmüyoo
Sanki mühendis adamsın önemli işlerin mi var çd ?Allah peygamber sabrı versin kardeşim. Ben senin yerinde olsam sıkıntıdan patlardım
Hoşgeldin aga ; iyiyiz şükür sen nasılsınSelamun aleyküm ahali nasılsınız İstanbuldan sevgiler..
normaldir aga askerde nasıl izleyeceksin koşullar nasıl bilmiyorum ama askere gittiğimde vadi bitmemişse izlemek için herşeyi yaparım ne yapmam gerekiyorsaiyi aga sevindim ama malesef ben vadiyi bıraktım
Telefonsuz internetsiz hayat geçmez kiSanki mühendis adamsın önemli işlerin mi var çd ?
Askerlik bitince izlersin vadi kaçıyor mu ? . Hani askerler sevgililerini bekler ya sende vadiyi beklersinnormaldir aga askerde nasıl izleyeceksin koşullar nasıl bilmiyorum ama askere gittiğimde vadi bitmemişse izlemek için herşeyi yaparım ne yapmam gerekiyorsa