orda sanmıyordum ama oldu bu sefer imkansız diyorum çok netLa sen "baba oğul ve kutsal sperm" olayında da "yok canım olur mu öyle şey" dediydin. Gözünü seveyim sen bişey söyleme aga
orda sanmıyordum ama oldu bu sefer imkansız diyorum çok netLa sen "baba oğul ve kutsal sperm" olayında da "yok canım olur mu öyle şey" dediydin. Gözünü seveyim sen bişey söyleme aga
orda sanmıyordum ama oldu bu sefer imkansız diyorum çok net
Perşembe günü görüşürüzya ne yusufu olum kafayı mı yediniz
kvp1905in profilinden
Boyle sakalar baydi zaten kimse inanmiyor zaten en son sen yapmistin tum Vadicileri aglatmistin hala aklimdahiç kimse inanmamıştı aga bu kadar inandırıcı bir şaka uzun zamandır görmemiştim
güzelmiş emekli mi oldukvp1905in profilindenArkadasimizin anisini yasatalim dedim
Hayir admin ip adresine engel koydugüzelmiş emekli mi oldu
İyi yapmışsın.Bu konuyu okuyorsa selamlarımızı iletiyoruz,çok özledikkvp1905in profilindenArkadasimizin anisini yasatalim dedim
aga ne ısmarlıyon o değilse o ise sen ne istiyosan ısmarlayacamPerşembe günü görüşürüzBen o kaşlardan robot resmini bile çizerim Yusuf'un
Bence icimizde su an @Doğu dan suphelenmiyor degilimİyi yapmışsın.Bu konuyu okuyorsa selamlarımızı iletiyoruz,çok özledik
o zaman iki farklı isimle üye olunmuşHayir admin ip adresine engel koydu
Ben onu ilk lawrence sanıyordumBence icimizde su an @Doğu dan suphelenmiyor degilim
Eğer oysa @takas 46 konusuna en az 46 yorum yapacakaga ne ısmarlıyon o değilse o ise sen ne istiyosan ısmarlayacam
Hayir bizim forumda birseyler yapmisti ama hatirlayamadim simdi ondan dolayi gittio zaman iki farklı isimle üye olunmuş
Onlar kim la benzettiğiniz adamlar adam gibi adam mıydı bariBen onu ilk lawrence sanıyordum.Şimdi de kvp1905 olabilir
onu takas a söyleyecen güzel de bana taahhhüt veriyon mu sen onu söyle yemem agaEğer oysa @takas 46 konusuna en az 46 yorum yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?