Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tilkinin şaftı kaymış :D

bu adama boşuna rus rolünü vermemişler adam sudan fazla içki içiyor 😀 sen fazlaca ortamlarda bulunduğundan şey ettim :A
Günahımı alma agaa :A Ben gün içinde o cemaat evi senin bu cemaat evi benim gezen, çeşitli zikirlere katılan nevi şahsına münhasır mübarek bir safi sübyanım :A

Bugun abimle vadiyi konustuk da dedi Vadiyi bitirdiler falan butun karakterler cikmis dedi iste ulan adami diziye baslatmistim yine birakmis gibi (eskiden benden daha iyi vadiciydi adam vadiyle yatip vadiyle kalkiyodu :() Dedim senaristler edho da su an falan edhoya baya saydirdi senaryosu yok kadin dizisi falan :D Yani uzun lafin kisasi adam Vadiden sonra simdi de fanatik Dirilişçi olmuş.

Birazdan da amcami yazcam :A

Bugun abimle vadiyi konustuk da dedi Vadiyi bitirdiler falan butun karakterler cikmis dedi iste ulan adami diziye baslatmistim yine birakmis gibi (eskiden benden daha iyi vadiciydi adam vadiyle yatip vadiyle kalkiyodu :() Dedim senaristler edho da su an falan edhoya baya saydirdi senaryosu yok kadin dizisi falan :D Yani uzun lafin kisasi adam Vadiden sonra simdi de fanatik Dirilişçi olmuş.

Birazdan da amcami yazcam :A
bizene aga ya yazma kim ne diyorsa desin hala en çok izlenen ve tarıtşmasız tüm dizilerin kat kat üstünde bir efsaneyiz gerisi teferruattır

Onu bunu bırakın da şu cellat Yusuf mu sizce? Eğer öyleyse Anadolu hocamız moleküler transplantasyonu bulmuş demektir. :kiki: