Polat Şaşmaz
Favori Üye
O olabilirsin diyoruz. Bir ozelliginiz dikkatimi cektiNeyi la olay ne ki ?![]()
O olabilirsin diyoruz. Bir ozelliginiz dikkatimi cektiNeyi la olay ne ki ?![]()
aga izlemiyorum çoğunlukla beyaz futbolu bu aralar hiçbişey izleyemiyorum vadi dışında müsait olduğumda da kertenkeleCumartesi izlemiyorum aga Sinan ve Ertem sıvacısını gitsin @takas izlesin![]()
kvp1905 adamin dibiydi. Lawrence takasa alemtoya soven s.re.sizOnlar kim la benzettiğiniz adamlar adam gibi adam mıydı bari![]()
Lawrence düşman idiOnlar kim la benzettiğiniz adamlar adam gibi adam mıydı bari![]()
Her türlü agaa eğer o değilse sana Antalya'nın ''Kaş'' ilçesinde 5 yıldızlı otelde tatil ısmarlamayan adam değilonu takas a söyleyecen güzel de bana taahhhüt veriyon mu sen onu söyle yemem aga![]()
benden o diziye en ufak bir katkı bile olmaz onu geçEğer oysa @takas 46 konusuna en az 46 yorum yapacak![]()
o özellik ''adamlık'' mıO olabilirsin diyoruz. Bir ozelliginiz dikkatimi cekti![]()
Benim bahsettigim somut ozelliginizo özellik ''adamlık'' mı![]()
Mesela ?Benim bahsettigim somut ozelliginiz
şimdi diyecek ikisi de galatasaraylıBenim bahsettigim somut ozelliginiz
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü bu senin sağ kolun @Polat Şaşmaz@Since2011 aga sende çok şüphecisin öyle bişey olursa biz anlarız merak etme![]()
nedir
Simdi burda yazamamşimdi diyecek ikisi de galatasaraylıtürkiyenin yarısı galatasaraylı
![]()
Kesin oEşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdü bu senin sağ kolun @Polat Şaşmaz![]()
Vay aga sonunda beni ipledin
size şu küfür olayı var ya birde o kadar güzel bana anlattınız ki inanılmaz ya hala gülüyorumo değilde resmi kanalda ses sorunu var yankı yapıyor
nedir![]()
estagfrllh agaVay aga sonunda beni ipledin![]()