onun normal hali bu aga 😀tilkinin şaftı kaymış
Müptezeldir aga Da benle nasıl bir alaka kurdun onu anlamadımonun normal hali bu aga 😀
@Doğu sen anlarsın bu işlerden bu adamda tam bir keş tipi sezinleniyorum necidir bu
bu adama boşuna rus rolünü vermemişler adam sudan fazla içki içiyor 😀 sen fazlaca ortamlarda bulunduğundan şey ettimMüptezeldir aga Da benle nasıl bir alaka kurdun onu anlamadım
Günahımı alma agaa Ben gün içinde o cemaat evi senin bu cemaat evi benim gezen, çeşitli zikirlere katılan nevi şahsına münhasır mübarek bir safi sübyanımbu adama boşuna rus rolünü vermemişler adam sudan fazla içki içiyor 😀 sen fazlaca ortamlarda bulunduğundan şey ettim
sallama aga zaten akşama kadar yatıyon 😀Günahımı alma agaa Ben gün içinde o cemaat evi senin bu cemaat evi benim gezen, çeşitli zikirlere katılan nevi şahsına münhasır mübarek bir safi sübyanım
İşte istihareye yatıyorum o uyku alim uykusu siz bilmezsinizsallama aga zaten akşama kadar yatıyon 😀
o güzelde icraat olmadan faide vermez 😀İşte istihareye yatıyorum o uyku alim uykusu siz bilmezsiniz
bizene aga ya yazma kim ne diyorsa desin hala en çok izlenen ve tarıtşmasız tüm dizilerin kat kat üstünde bir efsaneyiz gerisi teferruattırBugun abimle vadiyi konustuk da dedi Vadiyi bitirdiler falan butun karakterler cikmis dedi iste ulan adami diziye baslatmistim yine birakmis gibi (eskiden benden daha iyi vadiciydi adam vadiyle yatip vadiyle kalkiyodu ) Dedim senaristler edho da su an falan edhoya baya saydirdi senaryosu yok kadin dizisi falan Yani uzun lafin kisasi adam Vadiden sonra simdi de fanatik Dirilişçi olmuş.
Birazdan da amcami yazcam
Aynen yusufOnu bunu bırakın da şu cellat Yusuf mu sizce? Eğer öyleyse Anadolu hocamız moleküler transplantasyonu bulmuş demektir.
ışınlamayı bulmuş demektir ayağa kalkıpOnu bunu bırakın da şu cellat Yusuf mu sizce? Eğer öyleyse Anadolu hocamız moleküler transplantasyonu bulmuş demektir.
hiç kimse inanmamıştı aga bu kadar inandırıcı bir şaka uzun zamandır görmemiştim2 nisan bitti sakayi da bitirmrk durumunda kaldim
Aynen yusuf
Yusuf'un Polat Alemdar'ın oğlu olmasından daha büyük felaket olur. Bölümü eğer çektilerse burdan uyarıyorum tekrar çekin ulanışınlamayı bulmuş demektir ayağa kalkıp
yok aga olmaz öyle şey yusuf değilYusuf'un Polat Alemdar'ın oğlu olmasından daha büyük felaket olur. Bölümü eğer çektilerse burdan uyarıyorum tekrar çekin ulan
La sen "baba oğul ve kutsal sperm" olayında da "yok canım olur mu öyle şey" dediydin. Gözünü seveyim sen bişey söyleme agayok aga olmaz öyle şey yusuf değil