Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Forumdan ayriliyorum arkadaşlar bu forumda artik kendimi gereksiz görüyorum yerim yok artık burada kendinize iyi bakın @OzaN profilimi silersen memnun olurum

Haklarinizi helal edin arkadaslar hayatinizda basarilar
Çok şükürrrrrrr
))))))))))) yıllardır beklediğim haber 😉)))

Aga sanırım psikolojik gerilim türlerini çok seviyorsun.Sana dediğim filme de bayılacağından şüphem yok

Özelikle müzikler çok etkili olmuş bence.. insanı tam içine alıyor. Bilmiyorum ama ben bölümü çok beğendim.. belkide beklentiyi az tuttuğumuzdandı.

Özelikle müzikler çok etkili olmuş bence.. insanı tam içine alıyor. Bilmiyorum ama ben bölümü çok beğendim.. belkide beklentiyi az tuttuğumuzdandı.
aga bu konuda da farklı düşünüyorum müzikleride fazla beğenmedim şöyle söyleyeyim müzikler güzeldi sahne uyumu iyiydi lakin normaldi böyle değişik bir işe daha farklı daha özgün bir tarz daha iyi giderdi

Müzikleri kim üstlenmiş? Jenerikte bir bilgi yoktu hatırladığım kadarıyla..

Arkadaşa hatırlatın 1 nisan geçeli 24 dakika oldu
)) yanlış alarm 😉))))
Yoo abi ben buraya emek veriyorum birsey koyuyorum takmiyorsunuz mesaj yaziyorum takan yok madem oyle bende forumdan ayriliyorum benim bu forumda yerim yokmus demek ki @OzaN a da soyledim uyeligimi sildiriyorum. Neyse bu kadar yeter hayatiniz da basarilar.

Ablacım saçmalama lütfen kim seni takmıyor oolurmu öyle şey yapma allah aşkına

La saçma sapan konuşup asabımı bozma gece gece bu forumdaki en gerekli adam sensin bir yere gidemezsin akıllı ol macera arama 😉