@Master.1000 aga dünkü bölümü izledin mi yorumunu göremedim.
@-KADİR- aga sende bi tuhaflık var dünden beridir
nasıl aga@Master.1000 aga dünkü bölümü izledin mi yorumunu göremedim.
Sen bile inanmadiysan abla kimse inanmaz duygusal olduğun için diyorumValla bende dedim şakamı yapıyosun diye inanmadım
Sen bile inanmadiysan abla kimse inanmaz duygusal olduğun için diyorum
Yarın 7 de kalkmam lazım tam yatıyordum bi göz atayım dedim@Doğu unutmuşum yarın hafta sonu ya şimdi tavukluktan çıkma zamanı ondan geldi yoksa gelmezdi )
Bu bölüme laf söyledin hiç beklemezdimnasıl aga
Memurlar bile senden geç kalkıyor .Ne işin var sabah 7'de )Yarın 7 de kalkmam lazım tam yatıyordum bi göz atayım dedim
Bu bölüme laf söyledin hiç beklemezdim
La bizim yarın maç varmış haberim yok Allah belanı versin Dursun bizi ne hallere soktun@Doğu unutmuşum yarın hafta sonu ya şimdi tavukluktan çıkma zamanı ondan geldi yoksa gelmezdi )
Ders var agaMemurlar bile senden geç kalkıyor .Ne işin var sabah 7'de )
bence hak etti bölüm güzel olsada saydığım hususlar düzeltilmeliYarın 7 de kalkmam lazım tam yatıyordum bi göz atayım dedim
Bu bölüme laf söyledin hiç beklemezdim
Benimde şimdi haberim olduLa bizim yarın maç varmış haberim yok Allah belanı versin Dursun bizi ne hallere soktun
Cumartesi ne dersiDers var aga
Selçuk da sakatlanmış Sneijder de yok Takım Tepecikspor'a evrildi anasını satayım Bu arada avatar ateş ediyor h.o.Benimde şimdi haberim oldu
Değiştirdim şimdi yine avatarı .Selçuk da sakatlanmış Sneijder de yok Takım Tepecikspor'a evrildi anasını satayım Bu arada avatar ateş ediyor h.o.
Vadi dünkü seviyede gitsin 10 rtg garanti müthiş tempo vardı katılmıyorum sanabence hak etti bölüm güzel olsada saydığım hususlar düzeltilmeli
Kanka öbürü daha iyiydi geri çevir bu ne la morg gibi oldu bu seferDeğiştirdim şimdi yine avatarı .
İyi geceler aga yarın az daha aktif olNeyse agalar iyi geceler
vadi atv de olsa zaten o reytingi alacak kanal d ile vadinin izleyicisi uyuşmuyor bu bir gerçekVadi dünkü seviyede gitsin 10 rtg garanti müthiş tempo vardı katılmıyorum sana
Şimdi nasıl kankaKanka öbürü daha iyiydi geri çevir bu ne la morg gibi oldu bu sefer