Gidemez abla gerekirse evini bulurum zorla sokarım yaka paça forumadoğu allah aşkına izin verme gitmesine
Gidemez abla gerekirse evini bulurum zorla sokarım yaka paça forumadoğu allah aşkına izin verme gitmesine
Gidemez abla gerekirse evini bulurum zorla sokarım yaka paça foruma
Adamsın hacıEstağfurullah..
Sıvacılığa başlamış yılan gibi önce etrafını sarıp zehri akıtacak aga dikkat edin buna çok tehlikeli çokAdamsın hacı
Senin mesajların olmazsa olmaz kesinlikle
Şimdi anladım @takas 'ın sağ kolu @Polat Şaşmaz için @china_shangai hacı abi veda partisi düzenliyormuşBura bizim mekanımız aga tabi canlı kalacak her daim 😉
Piyanist şantör olarak da @Maskeli Fedai düşünülüyorŞimdi anladım @takas 'ın sağ kolu @Polat Şaşmaz için @china_shangai hacı abi veda partisi düzenliyormuş
Ben kılımı bile kıpırdatmam ne haliniz varsa görünPiyanist şantör olarak da @Maskeli Fedai düşünülüyor
Sırada o var onu da postladık mı tamamdırO sevinçten balıklama konuya atlamış ))
Onu çoktan şutladık zaten )Sırada o var onu da postladık mı tamamdır
Abla ben onun hem gönlünü hem aklını alacam sen rahat ol@Doğu ya bu polat şaşmaz bana cevap vermiyor ya
Takas'tan izin al ilk önce )Abla ben onun hem gönlünü hem aklını alacam sen rahat ol
Abla ben onun hem gönlünü hem aklını alacam sen rahat ol
Gelsin kurtarsın sağ lobunu Beni uğraştırmasınTakas'tan izin al ilk önce )
Şimdi uyuyordur o ne işi var bu saatte tavukların )Gelsin kurtarsın sağ lobunu Beni uğraştırmasın
@Polat Şaşmaz benden habersiz şaka yaparak inandırıcı olmak istemişsin ama buna sadece vadikızı inanır aga