Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

images

A Y R I L I K

Senaryo
Raci Şaşmaz

Bahadır Özdener
Cüneyt Aysan
Sönmez Atasoy
Ahmet Turgut

4. Bölüm

Yönetmen
Zübeyr Şaşmaz

Özet
Kerem ya; beş yıl önce yarım bıraktığı işi tamamlayacak ya da; ilk kez gördüğü oğlu Fatih’i düşünecektir

Seçimini yapan Kerem, eski iş yeriyle de ilgili sorunlar çıktığını öğrenir. Hayata yeniden başlamak için öncelikle işindeki sorunları halletmelidir... Doğduğu şehre, İstanbul’a ilk kez gelen Angel ise, Ferruh Bey’le buluşur ve ondan yardım ister. Üvey kardeşi Kristoff kendisini bulmadan, acilen İstanbul’da yeni bir hayata başlamalıdır. Çünkü Angel’da diasporanın bir an önce sahip olmak istediği şeyler vardır... Maria’nın öldüğüne artık emin olan Agah, Beylerbeyi’nde bitmeyen sevdasını, tek kişilik yaşarken; Kerem kendisini hain bir pusunun içinde bulur...

Haber
Sanırım Ayrılık 'tan ayrılamayacağız
img

20 Mart 2007
Diziler ancak duyguları izleyicilere aktarabilirler ise başarılı olurlar. Bir komedi dizisi bile samimi olamazsa o etkiyi izleyicilere aktaramaz ise başarısız olacaktır. Bu dizinin müzikleri konusu oyuncuları çekimi etkisi ekrandan ruha hitap ediyor. Pana Film bu dizide kendine tek dizilik ve tesadüflerle izah edilebilecek bir başarıya sahip olmadığını kanıtlıyor. Sanırım bu mücadeleyi kendi içinde hissetikleri için son derece başarılı bir yapıt çıkmış. Tek eleştirimiz diyaloglarda şairane yaklaşımların tekrarının samimiyete gölge düşürmesi. Başarılar dileriz. Ayrılık hayırlı olmaz ama varsın bu Ayrılık hayırlı olsun.

3. Bölümün final sahnesi

@Master.1000 aga sana sadece son bölümü izle diyorum başka bişey demiyorum vadi geri döndü acayip dehşet ötesi bir bölümdü hatrım varsa baştan sona izlersin hele o baş kısmı izle bu replikleri kim yazmış dersin inanılmazdı bırak şu ayrılık mayrılığı da

Ayrılık 4. Bölüm - Süre: 60 dakika

Kitab gibi senaryo dedikleri bu olsa gerek. Dizi beni her bölümüyle mest ediyor.

Kerem (Abdülhey) - Beşir (Şevko) savaşı başladı! Hidayet Erdinç.. adam rolünü resmen yaşıyor. Vadide gösterdiği performans oskarlık.. burdada devam.. adam muhteşem bir oyuncu gerçekten. Abdülhey'e doyum olmuyor.. çok özlemişim kendisini.
Raci bu bölümle yine hafiften ASALA örgütüne değindi.. fakat asıl bombayı 5. Bölümde patlatacak. Taner Demiralp müzikleriyle insanı alıp götürüyor. Raci her projesinde olduğu gibi burdada cast'a büyük özen göstermiş. Tüm oyuncular karakterlerine oturmuş. Özelikle Esra Ruşan çok başarılı buldum.. kendisini malesef Kurtlar Vadisi Terör'de izleme şansımız olmamıştı.

Bölümlerin süresi 60-70 dakika.. yukardaki videolar hatalı.. bölüm 60. dakikada bitip tekrar başlıyor.. büyük ihtimale telif olayı yüzünden böyle yüklenmiş.

289. Bölüm beklentilerimin altında kaldı ; Polat , Gölge ve Raskoln-Kenan sahneleri hariç keyif veren karekter yoktu sadece Polat ın sahneleri güzeldi bu şekilde izleyicinin karşılarına çıkmaları iyi olmadı gerekirse süreyi kısaltsınlar ama böyle amaçsız sahnleri görmek istemiyorum zaman dolduracaz diye yazılan sahneler olan güzelliğide öldürüyor kanal zaten sapıtmış jeneriği vermez 2 dakika reklam verir sahneleri geriden alır son sahneyi 3-4 kez verir hep bunlar atmosferi bozan unsurlar insan niye tv de bu eziyeti çeksin dizi biter bitmez herkesin ulaşacağı şekilde hd olarak yayınlanıyor insanlar kafasına göre izler bu kanaldan kurtulmak lazım

Konu bir süreliğine kilit.

Konu yeniden aktif. (19.21)

Son düzenleme:
289. Bölüm beklentilerimin altında kaldı ; Polat , Gölge ve Raskoln-Kenan sahneleri hariç keyif veren karekter yoktu sadece Polat ın sahneleri güzeldi bu şekilde izleyicinin karşılarına çıkmaları iyi olmadı gerekirse süreyi kısaltsınlar ama böyle amaçsız sahnleri görmek istemiyorum zaman dolduracaz diye yazılan sahneler olan güzelliğide öldürüyor kanal zaten sapıtmış jeneriği vermez 2 dakika reklam verir sahneleri geriden alır son sahneyi 3-4 kez verir hep bunlar atmosferi bozan unsurlar insan niye tv de bu eziyeti çeksin dizi biter bitmez herkesin ulaşacağı şekilde hd olarak yayınlanıyor insanlar kafasına göre izler bu kanaldan kurtulmak lazım
Herkes bolumu begendi bu seferde sen begenmemissin D

Şu zaman doldurmak için muhakkak ama muhakkak Muro veya Zaza Dayi gibi hem aksiyonda hem komedi de kendini kanıtlayabilecek iyi karakter iyi senaryo ve iyi oyuncu lazım ancak bu senaristlerden komedi beklemek saçma olur yazdiklari komedileri goruyoruz kendileri yaziyor kendileri guluyorlar.

Bu arada youtubea attiklari bölümde ses sorunu var

Mekanı cennet olsun.. Aynen dediğin gibi bu ayrılık olmazdı. Bütün bu yaşananlar,rezillikler onun Baba gibi birleştirici özelliğiyle yaşanmamış yolumuza eski efsane kadromuzla devam ediyor olurduk. :T:
hala bu konudamısın ya ? bırak bu dünde kaldı bugün senin karnıyarık var :) koş ekran başına :)