La senin sağ kolun ne güne duruyor Harbiden nerdesin @Polat Şaşmaz agaa bu gece erkenden uyumuşsun bi iyi geceler demeden
La senin sağ kolun ne güne duruyor Harbiden nerdesin @Polat Şaşmaz agaa bu gece erkenden uyumuşsun bi iyi geceler demeden
ona özel bi görev verdim o yüzden bugün izinli @Polat Şaşmaz sağ kolum perşembe konuyu coşturuyoruz en az 50 sayfaLa senin sağ kolun ne güne duruyor Harbiden nerdesin @Polat Şaşmaz agaa bu gece erkenden uyumuşsun bi iyi geceler demeden
Bugün forum çökmüşken ona çok değişik kanallardan ulaştım yarın belki anlatırımona özel bi görev verdim o yüzden bugün izinli @Polat Şaşmaz sağ kolum perşembe konuyu coşturuyoruz en az 50 sayfa
İyi geceler aga .Kendine cici davran
Değişik kanallar derken anlat bakalım bana.DBugün forum çökmüşken ona çok değişik kanallardan ulaştım yarın belki anlatırım
yarın anlatırsın şimdi çıkıyorum agaBugün forum çökmüşken ona çok değişik kanallardan ulaştım yarın belki anlatırım
Şimdi olmaz çok tehlikeli aga Ban yedim sandım da ondan ulaşmaya çalıştımİyi geceler aga .Kendine cici davran
Değişik kanallar derken anlat bakalım bana.D
Özelden anlat gece gece meraklandımŞimdi olmaz çok tehlikeli aga Ban yedim sandım da ondan ulaşmaya çalıştım
Birazdan @-KADİR- gece vardiyası için teşrif edecek Her gece yoklama almaya geliyor
o zaman ki senaristler ne kadar çapsızlarmış deil mi ????? suni döllenme zeynep yusuf kenan gibi konular varken adamların 13 yıl evvel ki işlediği konulara bak )))) bu sene rezaletin son perdesi çöp bir sene (( koskoca vadiyi yusufa boğdurdular ((Ekli dosyayı görüntüle 49622
13 yıl önce anlatılan gerçekler hala güncel Nefis bir diyalog vay bee..
Ben bişey demeyeyim abi sonra asi ilan ediliyoruzo zaman ki senaristler ne kadar çapsızlarmış deil mi ????? suni döllenme zeynep yusuf kenan gibi konular varken adamların 13 yıl evvel ki işlediği konulara bak )))) bu sene rezaletin son perdesi çöp bir sene (( koskoca vadiyi yusufa boğdurdular ((
ben sessiz yığınların sesiyim )) senin bi şey demene gerekBen bişey demeyeyim abi sonra asi ilan ediliyoruz
son zamanlarda forumda sevgi pıtırcıkları uçuşuyordu onu dağıtmaya geldim ))) bazı arkadaşlar desteksiz uçuyorlardı onlara destek olup yere indirmeye geldim ))))@china_shangai abimm sen nerdesin ya merak ettik seni
ne tarafa doğru uçuyorlardı görürsem haber vereyim sanason zamanlarda forumda sevgi pıtırcıkları uçuşuyordu onu dağıtmaya geldim ))) bazı arkadaşlar desteksiz uçuyorlardı onlara destek olup yere indirmeye geldim ))))
Senden bütün foruma doğru ))ne tarafa doğru uçuyorlardı görürsem haber vereyim sana
ne yani bu işin kaynağı ben miyim sanırım sevinmeliyim ya da üzülmeli yanımda bir tek takas agam kaldı onu damı koparacan vicdansız başkanSenden bütün foruma doğru ))
Allah razı olsun kardeşim atışmalar iyidir zihin açar gerçeklerin görünmesini sağlar at gözlüklerini paramparça eder@china_shangai başkan arada kaynadı hoşgeldin selamlaşmadan münakaşaya girdik
ÇOK SAOL ABLACIM ömür biter sorun bitmez Allah her şeyin hayırlısını versinaaaa hoşgeldin çok merak ettik seni gerçekten umarım sorunlarını birazda olsun halledebilirmişsindir @china_shangai