Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hangisi ihtiyarlar için çalışmaktadır?

A.)İskender’in sağ kolu Zeki

B.)Muro

C.)İskender’in sağ kolu Güray

D.)Hakan

Meral Yılmaz ne yaparken kim tarafından öldürülmüştür
Kirkor Terzioğlu'nun parmağı kesilerek kime yollanmıştır
1. Ekip camlı mekandayken 50 li bölümlerde polat alemdar mekana geldiğinde kim melemen yiyordu

2. Doğu beyin sağ kolunun ismi nedir

3. palanın ekibini isimleriyle sayınız
aaaa palanın adamlarının isimlerini sayamadıkları an ikisinide şutlasaydın keşke
:F:F:F
ikiside kaybetmiştir şuan benim gözümde 0 veriyorum ikisinede kral faruk ve bedir unutulurmu ayoll başka soru sormadan ikisinide oan şutlayacaktın bence @takas
:A:A:A

aaaa palanın adamlarının isimlerini sayamadıkları an ikisinide şutlasaydın keşke
ikiside kaybetmiştir şuan benim gözümde 0 veriyorum ikisinede kral faruk ve bedir unutulurmu ayoll başka soru sormadan ikisinide oan şutlayacaktın bence @takas
Ben cevap verdim de sure bitmisti [emoji23]

istiyosan seni de sokalım polat şaşmazla yarışmaya öyle konuşmakla olmuyor kendine güveniyormusun :D

Cekuc6TWsAEzgv7.jpg

CekudFiWQAU0Joa.jpg

CekudVCWwAAz9WJ.jpg

CekudgFWAAAP85U.jpg

Cekut4BWwAMFGcj.jpg

CekuuOyWEAQro_b.jpg

CekuuWFW8AAkcuy.jpg

Cekuu_AWAAE_frQ.jpg

korktuysan açıkça ifade et :D sağ koluma güvenim sonsuz istiyorsan bizzat benimde karşıma çıkabilirsin :D
onun maskeliyi yenmesi lazım önce oyüzden çünkü o sınıfta kaldı şuan meydan okuayacak durumu yok :F:F:F

ama seninle olur farklı ehrhangi birisi fark etmez :F:F:F

@-KADİR- @Doğu aga az önce çok sağlam vadici bir arkadaşımla konuştum her zamanki gibi vadiyle ilgili de uzunca konuştuk adam son bölümlere on numara diyor yusufu da beğeniyor. vadide sorun yok bence bu adam aynı @34rcp44 kardeşim gibidir kolay kolay bişey beğenmez
edho dizisine ise berbat diyor izlemiyorum diyor doğal olarak :kiki:

onun maskeliyi yenmesi lazım önce oyüzden çünkü o sınıfta kaldı şuan meydan okuayacak durumu yok :F:F:F

ama seninle olur farklı ehrhangi birisi fark etmez :F:F:F
öncelikle senin de kendini kanıtlaman lazım sana bir rakip bulacam :D

@-KADİR- @Doğu aga az önce çok sağlam vadici bir arkadaşımla konuştum her zamanki gibi vadiyle ilgili de uzunca konuştuk adam son bölümlere on numara diyor yusufu da beğeniyor. vadide sorun yok bence bu adam aynı @34rcp44 kardeşim gibidir kolay kolay bişey beğenmez
Son bölümlere on numara diyorsa arkadaşlığını gözden geçir aga :A

öncelikle senin de kendini kanıtlaman lazım sana bir rakip bulacam :D
kimin korkak olduğunu gördük ayoll :F:F:F

Son bölümlere on numara diyorsa arkadaşlığını gözden geçir aga :A
bırak beğensin ayoll zaten bunlar sayesinde ayakta kalabiliyoruz tek kaşlı yusuf sayesinde değil yoksa :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar