Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- @Doğu aga az önce çok sağlam vadici bir arkadaşımla konuştum her zamanki gibi vadiyle ilgili de uzunca konuştuk adam son bölümlere on numara diyor yusufu da beğeniyor. vadide sorun yok bence bu adam aynı @34rcp44 kardeşim gibidir kolay kolay bişey beğenmez
edho dizisine ise berbat diyor izlemiyorum diyor doğal olarak :kiki:

öncelikle senin de kendini kanıtlaman lazım sana bir rakip bulacam :D
Son bölümler on numara senaryo iyide yusuf a on numara diyemeyecem karekterde bir sıkıntı yok oyunculuğu hafif geliyor başa gelen çekilir deyip ya ölmesini ya da kendini geliştirmesini bekliyorum arkaďaşına gelince adam objektifmiş goygoyculuk yapmıyor sağdan soldan etkilenip diğer unsurlarıda işin içine katıp işin kolayına kaçıp popülizm kurbanı olmayıp kendini hür fikrini söylemiş

şşşşşşşş orda dur :D

aga bu konuştuğum adam on numara adamdır dediğim gibi hiçbişey beğenmez geçen 2 sezonu hiç beğenmiyordu mesela
Aga bu sezonu beğeniyor mu yani? 46 kromozomlu insan demi bildiğimiz ? :D Bak konu 46'ya bağlandı hadi 46 izlemeye :A

Son bölümler on numara senaryo iyide yusuf a on numara diyemeyecem karekterde bir sıkıntı yok oyunculuğu hafif geliyor başa gelen çekilir deyip ya ölmesini ya da kendini geliştirmesini bekliyorum arkaďaşına gelince adam objektifmiş goygoyculuk yapmıyor sağdan soldan etkilenip diğer unsurlarıda işin içine katıp işin kolayına kaçıp popülizm kurbanı olmayıp kendini hür fikrini söylemiş
aga arkadaş son 2 sezonu pek beğenmiyordu yeri geldiğinde en ağır eleştiriyi de yapıyordu ama bu bölümleri beğeniyormuş bende beğeniyorum sende beğeniyorsun mesele yok :D

aga arkadaş son 2 sezonu pek beğenmiyordu yeri geldiğinde en ağır eleştiriyi de yapıyordu ama bu bölümleri beğeniyormuş bende beğeniyorum sende beğeniyorsun mesele yok :D
O kadar goygoycuları reyting tablosuna bakıp konuşanları pas geçiyorum

şşşşşşşş orda dur :D

aga bu konuştuğum adam on numara adamdır dediğim gibi hiçbişey beğenmez geçen 2 sezonu hiç beğenmiyordu mesela
ayy aslında yazın bir turnuva yapabiliriz sorunlarını hallederse @china_shangai abişkom hakem olur biz geriye kalan tüm vadiciler katılıcak yalnız kurayla rakipler seçilir eleme sistemi 1.kim olur bakalım heyecanlı olabilir :F:F:F

muhteşem bir bölüm olacak olan 289.bölümün fragmanı bekleniyor

@Doğu mekanı boşladık bu gece böyle olmaz :D
@-KADİR- aga fragman coşturuyor be peş peşe kaçıncı izleyişim sayamadım çatışma sahneleri enfes

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
173,475
Üyeler
8,488
Son Üye
fatih223