Maskeli Fedai
Favori Üye
Beni niye esgeciyon benimle bir kirginligin varsa soyleEskiden bu saatler forumda ses yoktu şimdi @Doğu işsiz güçsüz bir adam olduğu için sabah akşam forumda
Vallaha foruma geldiğim gün @china_shangai abi senin boş işler müdürü olduğunu beyan etmişti fazla konuşma istersenEskiden bu saatler forumda ses yoktu şimdi @Doğu işsiz güçsüz bir adam olduğu için sabah akşam forumda
Sen @takas ın yancısısınBeni niye esgeciyon benimle bir kirginligin varsa soyle
@china_shangai abi emekli oldu çoktanVallaha foruma geldiğim gün @china_shangai abi senin boş işler müdürü olduğunu beyan etmişti fazla konuşma istersenAma işsiz olduğum doğrudur
Bak sen şu minik maskeliye hele bu fazla dillenmiş (Ahmet Çakar- Erman Toroğlu videosu geldi aklıma @Polat Şaşmaz
Takas bana geçen sene çok yanlışınddergi görüyorum ki kendisinin de yancısı varBak sen şu minik maskeliye hele bu fazla dillenmiş (Ahmet Çakar- Erman Toroğlu videosu geldi aklıma @Polat Şaşmaz) Konuya uğradığın yok bi de racon kesiyor, yancı Cahit'in sözünden alıntı yapıyor
En son izlediğinde Safiye'yi Begüm Kütük canlandırıyordu@Maskeli Fedai dun aksam Vadide ne oldu desem tek cift kelam edemezsin la
Ben sana Ben bitti demeden bitmez sözünü ilk kez kim demiş desem nutkun tutulur da hadi neyse@Maskeli Fedai dun aksam Vadide ne oldu desem kelam edemezsin la
En son izlediğinde Safiye'yi Begüm Kütük canlandırıyorduO kadar boşvermiş ki konuya uğramıyor
eyvallah sağ kolum sana edilmiş hakaret bana edilmiştir
İstediğime laf söylerimeyvallah sağ kolum sana edilmiş hakaret bana edilmiştir
@Maskeli Fedai hayırdır polat şaşmaz a laf söyleme cürretini nerden buluyorsun
akıllı olacaksın agaaaaİstediğime laf söylerim
Aga sabahtandır forumdakilerle uğraşıyorum bir de sen başlamaakıllı olacaksın agaaaapolat şaşmaz a söylenmiş söz bana söylenmiştir ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?