niye kendisi söyleyemiyor mu
söylerde ben oda açacaktı ya forum ona sordum haber vermeden önce sen öyle
abla dedi bende sizlere söylüyorum umarım gelirsiniz
niye kendisi söyleyemiyor mu
yok zaten ben seni anladım haklısın o tipleri bliyorum aynen dediğin şeyler olacakYok hayır demek istediğim o değil. Kendisinin de atmadığını biliyorum zaten. Sonuçta gittiği yerde bir sürü insanla fotoğraf çektirmiş. İbadet ederken bile rahat bırakmamıslar adamıBu haber niteliği taşıdığı için açalım dedim de neyse şimdi gece gece uğraşacak halim yok benim
aga ustanın böyle şeylere ihtiyacı yok ki dünyanın birçok noktasında izdihama uğrayacak bir adam Türkiye de tek başına rahat rahat gezemez bu adam bak bu kadar iddaalı konuşuyorum ge-ze-mez. bırakmazlar izdiham olur gittiği her yerdeYok hayır demek istediğim o değil. Kendisinin de atmadığını biliyorum zaten. Sonuçta gittiği yerde bir sürü insanla fotoğraf çektirmiş. İbadet ederken bile rahat bırakmamıslar adamıBu haber niteliği taşıdığı için açalım dedim de neyse şimdi gece gece uğraşacak halim yok benim
yok aga niye adamın durduk yere günahını alayım hem o bu kategoriye girmez adam necati şaşmaz ın dostu ortağı 😀aga ustanın böyle şeylere ihtiyacı yok ki dünyanın birçok noktasında izdihama uğrayacak bir adam Türkiye de tek başına rahat rahat gezemez bu adam bak bu kadar iddaalı konuşuyorum ge-ze-mez. bırakmazlar izdiham olur gittiği her yerde
makedonyada ki binlerce kişilik kalabalık kimseye nasip olmaz
eşi benzeri varsa gösterin
@-KADİR- orası öyle zaten alayı reklam peşinde hiçbiri de umrumda değil adam değil çoğu zaten ben mehmet canpolata mı diyorsun acaba diye düşündüm değilmiş
aynen ona söyledin diye korktumyok aga niye adamın durduk yere günahını alayım hem o bu kategoriye girmez adam necati şaşmaz ın dostu ortağı 😀
bak şu olay bile entersan bu insanların toplanışı falan muazzam bir olayaynen ona söyledin diye korktum
orası makedonya adam parti kursa makedonya başbakanı olacak çoğunluğu yakalamış meydanda müthiş bi görüntübak şu olay bile entersan bu insanların toplanışı falan muazzam bir olay
bakarız abla link at sen üye oluruz
Hayırlısı diyorum abla ne diyelim
Belki
Hayırlı geceler aga Allah rahatlık versin.agalar ben gider hayırlı geceler
Belki
Hayırlı geceler aga Allah rahatlık versin.
Bilmiyorum abla duruma görebelki mi niye yaa
Bilmiyorum abla duruma göreForum ahalisi ne yaparsa ben de ona göre olurum. Sürüden ayrılanı kurt kapar
Bizi yönetim kadrosuna alırsa neden olmasın
Allah rahatlık versin kardesimagalar ben gider hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?