sen daha ordamısın aga son 2 bölümü izledin İnşallah müthiş toparlandı vadiSenaryo'yu hala Cahit mi yazıyor değiştimi hiç haberim yok.
helal aga yapılacak yorum budurüzerine konuşulacak bir yapım olarak görmüyorum boşver
La olum trip paratoneri miyim ben 2 günde 5 kişi trip attı Bugün ne yapmışım de hele bilelim@Doğu hafiften bir satış mı var acaba
Evet ya ben hala ordayım.sen daha ordamısın aga son 2 bölümü izledin İnşallah müthiş toparlandı vadi
ne demek napmışım vadi konuşuyoz sen de aktifsin yazmıyon hayırdır ne işLa olum trip paratoneri miyim ben 2 günde 5 kişi trip attı Bugün ne yapmışım de hele bilelim
aga izlemen lazım dehşetti baya toparlandık reytinglere bakma maçlar var ondan yükselemiyoruz yoksa yükseliş olurdu kesinEvet ya ben hala ordayım.
Valla doğru düzgün bakamadım yalan olmasın.)) toparlama olduysa iyi ama inanasım gelmiyor nedense. ))
ne tripi söylüyoz işte ne varsaLa olum trip paratoneri miyim ben 2 günde 5 kişi trip attı Bugün ne yapmışım de hele bilelim
Hastalık la ilgilimi acaba geçen grip felan olmuştu herkes dedi ama geçmiştir herhalde şimdiye bu aralar benimde peşimi bırakmıyor bu hastalıklar.o değilde @china_shangai abiden hala ses yok İnşallah bişey yoktur korkmaya başlıyorum Allah yardımcısı olsun sorunu neyse çözsün biran önce
Yaa nasılmış Kadir bey görüp de yazmamak ? Biz kaç hafta aynı şeyi yaşadık Şaka bir yana benlik bi durum yoktu aga ben edho ile ilgili konuşursam ağır konuşurum ve ceza alırım. Siz ne güzel sakin sakin yorumluyorsunuz işte beni bulaştırmayınne demek napmışım vadi konuşuyoz sen de aktifsin yazmıyon hayırdır ne iş
sen anladın onu
aynen kadir efendi anlasın bizim durumumuzuYaa nasılmış Kadir bey görüp de yazmamak ? Biz kaç hafta aynı şeyi yaşadık Şaka bir yana benlik bi durum yoktu aga ben edho ile ilgili konuşursam ağır konuşurum ve ceza alırım. Siz ne güzel sakin sakin yorumluyorsunuz işte beni bulaştırmayın
la bırak bu işleri onu konuşalım diyen var mı ? vadi konuşuyoz vadi ha diyosan ben ertuğrul dayım bilelim rahatsız etmeyelimYaa nasılmış Kadir bey görüp de yazmamak ? Biz kaç hafta aynı şeyi yaşadık Şaka bir yana benlik bi durum yoktu aga ben edho ile ilgili konuşursam ağır konuşurum ve ceza alırım. Siz ne güzel sakin sakin yorumluyorsunuz işte beni bulaştırmayın
yok aga hastalık geçmişti başka bişey var özel bir durum sanırımHastalık la ilgilimi acaba geçen grip felan olmuştu herkes dedi ama geçmiştir herhalde şimdiye bu aralar benimde peşimi bırakmıyor bu hastalıklar.
sen bu goygoycu efe nin gazına gelme olayı dağıtmaya çalışıyor 😕aynen kadir efendi anlasın bizim durumumuzu
yani kusura bakarsam olacan mı? yoksa boş yere eyleme geçmeyelim açık söyleyok aga hastalık geçmişti başka bişey var özel bir durum sanırım
@-KADİR- aga kusura bakmazsan abone falan olmayacam
Ertuğrul izliyorum da o beni etkilemez aga çok hızlı mesaj yazarım ben aynı anda iki işi yapabiliyorum yanila bırak bu işleri onu konuşalım diyen var mı ? vadi konuşuyoz vadi ha diyosan ben ertuğrul dayım bilelim rahatsız etmeyelim
yok aga erdalın oynadığı bir dizinin sayfasına abone olmam söz konusu olamaz zaten vadi dışındaki dizilerin sayfalarını beğenme abone olma gibi bir huyumda yoksen bu goygoycu efe nin gazına gelme olayı dağıtmaya çalışıyor 😕
yani kusura bakarsam olacan mı? yoksa boş yere eyleme geçmeyelim açık söyle
safiye ölür mü acabayarın usta cahit e safiye ile evlen diyecek