Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Raskoln döndüğünden beri aralıksız her bölümde var darısı Tilki nin başına ölmeden onu daha aktif izlemeliyiz

o değilde @china_shangai abiden hala ses yok İnşallah bişey yoktur korkmaya başlıyorum Allah yardımcısı olsun sorunu neyse çözsün biran önce

Evet ya ben hala ordayım. :D

Valla doğru düzgün bakamadım yalan olmasın.)) toparlama olduysa iyi ama inanasım gelmiyor nedense. ))
aga izlemen lazım dehşetti baya toparlandık reytinglere bakma maçlar var ondan yükselemiyoruz yoksa yükseliş olurdu kesin :D

Dizinin resmi YouTube kanalı açılmış
Kanala abone olalım lütfen.

ne demek napmışım vadi konuşuyoz sen de aktifsin yazmıyon hayırdır ne iş :A
sen anladın onu :bhr:
Yaa nasılmış Kadir bey görüp de yazmamak ? :A Biz kaç hafta aynı şeyi yaşadık :F Şaka bir yana benlik bi durum yoktu aga ben edho ile ilgili konuşursam ağır konuşurum ve ceza alırım. Siz ne güzel sakin sakin yorumluyorsunuz işte beni bulaştırmayın :kiki:

Yaa nasılmış Kadir bey görüp de yazmamak ? :A Biz kaç hafta aynı şeyi yaşadık :F Şaka bir yana benlik bi durum yoktu aga ben edho ile ilgili konuşursam ağır konuşurum ve ceza alırım. Siz ne güzel sakin sakin yorumluyorsunuz işte beni bulaştırmayın :kiki:
aynen kadir efendi anlasın bizim durumumuzu :D

la bırak bu işleri onu konuşalım diyen var mı ? vadi konuşuyoz vadi ha diyosan ben ertuğrul dayım bilelim rahatsız etmeyelim :A

sen bu goygoycu efe nin gazına gelme olayı dağıtmaya çalışıyor 😕

yani kusura bakarsam olacan mı? yoksa boş yere eyleme geçmeyelim açık söyle :)
yok aga erdalın oynadığı bir dizinin sayfasına abone olmam söz konusu olamaz zaten vadi dışındaki dizilerin sayfalarını beğenme abone olma gibi bir huyumda yok :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar