evet aga güzel maç ilk yarıyı izledimReal Madrid Roma maci zevkli izleyin derim
Güldürdün hacı .Hayırdır hacı sabah kalkabildin mibelli geniş olduğu bana iş bulsana aga ne olsa yaparım
kesinlikle ofisin kalabalık olması lazım eskisi gibi ve ekip içi diyaloglara çok önem verilmesi lazım
şu anadolu altay falanda ölsün artık gereksizlikte settar ağayı bile geçtiler böyle gereksiz karakterler görmedim boş boş konuşuyolar anca
bugün enteresan bir tesadüf var bilmem fark ettiniz mi dünya kadınlar gününde bir kadın dizisi var kadınlar için ne güzel bir gün
ooo erkencisin aga zorda olsa kalkabildim şimdi seninle çene yaparsak yine yatamayacam o yüzden sütü unutma iyi gecelerGüldürdün hacı .Hayırdır hacı sabah kalkabildin mi
Gün yeni başlıyor hacı .Ha ha bende tam konu açacaktım onu hedefliyordum,uyutmuyacaktım seniooo erkencisin aga zorda olsa kalkabildim şimdi seninle çene yaparsak yine yatamayacam o yüzden sütü unutma iyi geceler
aga sonra konuşuruz valla kalkamıyorum çok geç geliyorsun sen hadi eyvallah sütü unutma bak diş macunu bitmiş arkadaş yaGün yeni başlıyor hacı .Ha ha bende tam konu açacaktım onu hedefliyordum,uyutmuyacaktım seni
Kendine cici davran.Hadi bugünlük acıdım şimdi sen yine kalkamazsın sabah.aga sonra konuşuruz valla kalkamıyorum çok geç geliyorsun sen hadi eyvallah sütü unutma bak diş macunu bitmiş arkadaş ya
diş macunu bitmiş aga dişimi fırçalamadan yatamamKendine cici davran.Hadi bugünlük acıdım şimdi sen yine kalkamazsın sabah.
Yok mu koskoca Malatya'da bu saatte açık market.Git dışarı al bir markettendiş macunu bitmiş aga dişimi fırçalamadan yatamam
aga mümkünse espri yapma yada çd yle takılın hadi eyvallah çıktım benYok mu koskoca Malatya'da bu saatte açık market.Git dışarı al bir marketten
Yaşlandık iyice .aga mümkünse espri yapma yada çd yle takılın hadi eyvallah çıktım ben
Özet güzel olmuş. Öncekilere göre daha bi soru işaretleri var sanki. Bu arada fotoğraflar şahane özellikle 4. Resim çerçevelet odana as o derece efsane olmuşKurtlar Vadisi Pusu 286.Bölüm Özeti Ve Fotoğrafları
MEZARLIKTA ÖLÜM DÜELLOSU!
Elif’in mezarında duygu dolu anlar yaşayan Polat Alemdar, Cahit ile birlikte bir pusunun içine düşüyorlardı. Polat ve Cahit bu ablukadan nasıl kurtulacaklar?
POLAT ALEMDAR VE SMITH TEKRAR KARŞILAŞIYOR…
Bir önceki karşılaşmalarında kulağından olan John Smith, bir kez daha Polat Alemdar ile karşı karşıya geliyor. Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planlıyor? Polat’ın Smith’e vereceği karşılık bu kez ne olacak?
Polat Alemdar’a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat’ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istiyor. Onu bu fikrinden vazgeçirecek teklif kimden gelecek? Babil için enteresan bir hat kuracağını söyleyen Gölge’nin, Polat için düşündüğü plan nasıl olacak?
Polat’ın Cahit’e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar’dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçecek.
Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı’yla gergin bir görüşme yapar. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar’la birebir görüşmeyi ister. Ne yazık ki Polat’ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmez. Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Aralarına katılacak sürpriz bir isim ise tüm operasyonun seyrini değiştirecektir.
Raskoln ile ortaklığı ilerleten Kenan, Raskoln’u tanıdıkça nasıl bir dünyaya adım attığını daha iyi anlamaya başlar. Raskoln’e gelen beklenmeyen sipariş her ikisi için de hoş olmayan bir sürpriz olacaktır.
Yusuf, Polat’a konsey tarafından kendisine verilen görevi anlatır. Yusuf’un planını dinleyen Polat, duyduklarından hiç memnun olmaz.
Özet muhteşem olmuş ; efsane bir bölüm geliyor
@china_shangai @Polat Şaşmaz @takas @Doğu @Master.1000
Karizmadan zerre kayıp yok aksine adam yaşlandıkça müthiş bir karizmaya büründü2012
2016
Kesin bizim forumu takip ediyorlarBu arada İnternete Özel fragman cikmadi cikacak mi bakalim