Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yok hayır demek istediğim o değil. Kendisinin de atmadığını biliyorum zaten. Sonuçta gittiği yerde bir sürü insanla fotoğraf çektirmiş. İbadet ederken bile rahat bırakmamıslar adamı :D Bu haber niteliği taşıdığı için açalım dedim de neyse şimdi gece gece uğraşacak halim yok benim :A
yok zaten ben seni anladım haklısın o tipleri bliyorum aynen dediğin şeyler olacak

Yok hayır demek istediğim o değil. Kendisinin de atmadığını biliyorum zaten. Sonuçta gittiği yerde bir sürü insanla fotoğraf çektirmiş. İbadet ederken bile rahat bırakmamıslar adamı :D Bu haber niteliği taşıdığı için açalım dedim de neyse şimdi gece gece uğraşacak halim yok benim :A
aga ustanın böyle şeylere ihtiyacı yok ki dünyanın birçok noktasında izdihama uğrayacak bir adam Türkiye de tek başına rahat rahat gezemez bu adam bak bu kadar iddaalı konuşuyorum ge-ze-mez. bırakmazlar izdiham olur gittiği her yerde
makedonyada ki binlerce kişilik kalabalık kimseye nasip olmaz
eşi benzeri varsa gösterin

@-KADİR- orası öyle zaten alayı reklam peşinde hiçbiri de umrumda değil adam değil çoğu zaten ben mehmet canpolata mı diyorsun acaba diye düşündüm değilmiş :D

aga ustanın böyle şeylere ihtiyacı yok ki dünyanın birçok noktasında izdihama uğrayacak bir adam Türkiye de tek başına rahat rahat gezemez bu adam bak bu kadar iddaalı konuşuyorum ge-ze-mez. bırakmazlar izdiham olur gittiği her yerde
makedonyada ki binlerce kişilik kalabalık kimseye nasip olmaz
eşi benzeri varsa gösterin

@-KADİR- orası öyle zaten alayı reklam peşinde hiçbiri de umrumda değil adam değil çoğu zaten ben mehmet canpolata mı diyorsun acaba diye düşündüm değilmiş :D
yok aga niye adamın durduk yere günahını alayım hem o bu kategoriye girmez adam necati şaşmaz ın dostu ortağı 😀

bak şu olay bile entersan bu insanların toplanışı falan muazzam bir olay
orası makedonya adam parti kursa makedonya başbakanı olacak çoğunluğu yakalamış meydanda müthiş bi görüntü :d zaten o zaman haberlere falan konu olmuştu parti başkanı gibi şeklinde :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar