Vadi etkinliği tarihin tozlu raflarına mı kalktı aga? Karışıklıkta onu unuttuk.eski vadiye kaldığım yerden devam edeyim 2 haftadır pek bölüm izleyemiyorum
safiye ölür mü acaba
Vadi etkinliği tarihin tozlu raflarına mı kalktı aga? Karışıklıkta onu unuttuk.eski vadiye kaldığım yerden devam edeyim 2 haftadır pek bölüm izleyemiyorum
safiye ölür mü acaba
ne zaman agaeski vadiye kaldığım yerden devam edeyim 2 haftadır pek bölüm izleyemiyorum
safiye ölür mü acaba
Sezon finali dugun olur Safiye ölur sezon finali belli olduyarın usta cahit e safiye ile evlen diyecek
bu dediğin her ne kadar işin ruhuna aykırı olsa da belki bu sefer mutlu bitebilirSezon finali dugun olur Safiye ölur sezon finali belli oldu
ne bilim aga size sormak lazım onuVadi etkinliği tarihin tozlu raflarına mı kalktı aga? Karışıklıkta onu unuttuk.
yok aga ölmez ustanın başka akrabası da kalmadı bir çocukları var o kadarne bilim aga size sormak lazım onu
@-KADİR- bu aralar ölür mü safiye sence
evet aga olabildiğince aynı olduğu aşikar bak şimdi sen böyle diyince bi kötü hissettim@-KADİR- aga bu resimleri tam koymaya geliyorum sen atmışsın avatarı tam senin yaptığın gibi değiştirecem bi bakıyorum sen yapmışsın beynimiz aynı işliyor galiba
niye kötü hissediyonevet aga olabildiğince aynı olduğu aşikar bak şimdi sen böyle diyince bi kötü hissettim
usta bizi derinden etkiliyor Allah ibadetini kabul etsin bizlerede inş o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsinniye kötü hissediyon
zaten kopyalayamadım resimleri daha çok var ustayla umrede resim çekilmiş hayranları atmışlar instagrama falan
Aga bunun konusunu açalım diyecem de şimdi saldırırlar yok gösteriş falan filan diye ben malımı biliyorum durdurk yere ceza alırız Ustanın Ortadoğuda ve Arap ülkelerinde müthiş bir hayran kitlesi var. Adamı hiç boş bırakmamışlar vallaha helal olsunniye kötü hissediyon
zaten kopyalayamadım resimleri daha çok var ustayla umrede resim çekilmiş hayranları atmışlar instagrama falan
Amin Amin Amin İnşallah agausta bizi derinden etkiliyor Allah ibadetini kabul etsin bizlerede inş o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin
kendilerini de yırtsalar parçalasalarda adam dünya yıldızı Türkiye nin de en büyük yıldızıdır bunu biliyolar ve çatlıyolarAga bunun konusunu açalım diyecem de şimdi saldırırlar yok gösteriş falan filan diye ben malımı biliyorum durdurk yere ceza alırız Ustanın Ortadoğuda ve Arap ülkelerinde müthiş bir hayran kitlesi var. Adamı hiç boş bırakmamışlar vallaha helal olsun
aga adam kendisi atmıyor zaten hayranları atıyor usta daha öncede umre ziyaretine gitti haber de yaptırmadı onu yapan yancılarıda yalakalarıda biliyoruz ustayı ap ayrı bir yere koymak lazımAga bunun konusunu açalım diyecem de şimdi saldırırlar yok gösteriş falan filan diye ben malımı biliyorum durdurk yere ceza alırız Ustanın Ortadoğuda ve Arap ülkelerinde müthiş bir hayran kitlesi var. Adamı hiç boş bırakmamışlar vallaha helal olsun
yancılar derken kimi kastediyorsun agaaga adam kendisi atmıyor zaten hayranları atıyor usta daha öncede umre ziyaretine gitti haber de yaptırmadı onu yapan yancılarıda yalakalarıda biliyoruz ustayı ap ayrı bir yere koymak lazım
niye kendisi söyleyemiyor mu@-KADİR- @Polat Şaşmaz @takas @china_shangai @Doğu @Çiğdem-
@Felon arkadaşlar batuhana sorarak sizlere söylüyorum bunu yeni bir vadi
forumu açıldı düzenlemeleri yapılıyor eğer yorumlaşmak hep birlikte olmak isterseniz
özelden sizlere forumun adresini atarım batuhan söyle dedi sanırım o forumu
açmayacak bu forumda buluşursak çok mutlu olurum
Yok hayır demek istediğim o değil. Kendisinin de atmadığını biliyorum zaten. Sonuçta gittiği yerde bir sürü insanla fotoğraf çektirmiş. İbadet ederken bile rahat bırakmamıslar adamı Bu haber niteliği taşıdığı için açalım dedim de neyse şimdi gece gece uğraşacak halim yok benimaga adam kendisi atmıyor zaten hayranları atıyor usta daha öncede umre ziyaretine gitti haber de yaptırmadı onu yapan yancılarıda yalakalarıda biliyoruz ustayı ap ayrı bir yere koymak lazım
aga her devrin adamı olanlar sanat camiasının içinde çok fazla var isim çok da önemli değil hepsi bir yerden menfaat peşinde en masumu reklam amaçlı gündeme gelmek için yapıyoryancılar derken kimi kastediyorsun aga