Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

O kadar boş yorum yapıyorsun ki şu an Behzat Ç ile ilgili
.Çok ön yargılısın
.Behzat Ç müthiş bir senaryousu var müthiş
.Keşke izlesen diyorum ama neyse
.

Lan kim kıyaslıyor sabahtan beri sen kıyaslıyorsun
.Ben diyorum karıştırma sen daha kıyaslıyorsun
.Erdal mı Gürkan mı dersen bana görede Gürkan diyorum ya
.Sen niye kıyaslıyorsun ki Gürkan'ın ismini bile almadım ben
. Sen yat uyu geç kalacan sonra bana kızacan
.

Off operasyona gel ŞA-HA-NE !

O değil de keşke Ersoy Ulubey'i başka bir oyuncu canlandırsaydı Ümit Acar'ın oyunculuğunu hiç ama hiç beğenmiyordum o zamanlar da. Mesela İskender Büyük gibi bir efsaneyi Musa Uzunlar adeta müthiş bir fenomen haline getirdi. Polatın düşmanları arasında en muazzam oyunculuğu göstermiştir. Onun üstüne gelmedi zaten.

enteresan ersoyun oyunculuğuyla ilgili ilk kez böyle olumsuz bir yorum gördüm aga
bence süper oynuyordu sakin tavrı ve inanılmaz psikopatlığıyla o da efsaneler arasındadır tabi ki iskender büyük olamaz iskender vadi tarihinde çok büyük izler bırakmış bir karakterdir

yalnız ümit acar ın hakkı yenmesin oyunculuk tamam ama İskender Büyük karekteri zaten baştan efsaneydi Ersoy karekteri İskender in yanında hafif kalıyordu zaten

enteresan ersoyun oyunculuğuyla ilgili ilk kez böyle olumsuz bir yorum gördüm aga
bence süper oynuyordu sakin tavrı ve inanılmaz psikopatlığıyla o da efsaneler arasındadır tabi ki iskender büyük olamaz iskender vadi tarihinde çok büyük izler bırakmış bir karakterdir

yalnız ümit acar ın hakkı yenmesin oyunculuk tamam ama İskender Büyük karekteri zaten baştan efsaneydi Ersoy karekteri İskender in yanında hafif kalıyordu zaten
Aynen söylediğim tam olarak bu. İskender Büyük karakteri o kadar fenomenleşti ki onun yerini doldurmaya gelenler yanında sönük kaldı.