O kadar boş yorum yapıyorsun ki şu an Behzat Ç ile ilgili .Çok ön yargılısın .Behzat Ç müthiş bir senaryousu var müthiş .Keşke izlesen diyorum ama neyse.adam öyle bir rol oynamış ki memati gibi gelmiş geçmiş en sevilen en efsane rollerde başa oynayan bir adam bundan sonra en dandik dizilerde oynasa bile artık efsane oldu erdalla merdalla kimse kıyaslayamaz komik olmanın alemi yok adamın oyunculuğu dehşet ötesi mamoş sahnesini ondan iyi kimse oynayamaz herkesi ağlattı adam çok seviliyordu
behzatı da erdalı da her neyse sevmem izlemem ne anlattığı belli değil boş boş konular sevmem öyle işleri aga. izlediğim dizinin senaryosunda derinlik olacak müziklerinden karakterlerine herşeyi tam olacak derin konular anlatacak öyle layla mayla olmaz bu işler yok içkiymiş yok ıvır zıvırmış işim olmaz
@Since2011 aga yatacam artık saat 3 oldu lan erdal yüzünden sabah geç kalırsam daha da gıcık oluyorum
Lan kim kıyaslıyor sabahtan beri sen kıyaslıyorsun .Ben diyorum karıştırma sen daha kıyaslıyorsun.Erdal mı Gürkan mı dersen bana görede Gürkan diyorum ya .Sen niye kıyaslıyorsun ki Gürkan'ın ismini bile almadım ben . Sen yat uyu geç kalacan sonra bana kızacan .