Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Erdal Beşikçioğlu ustalığını konuşturmaya geliyor :):) @Doğu @-KADİR-

Hacı anlıyorum ben seni .Bende Şafak Sezer'i hiç sevmediğinden Kolpaçino'ya ısrarla kaç senedir bakmadım:D
Vallaha uzun süredir ilk defa bir diziyi bu kadar merakla bekliyorum. Başlasa da şenlensek :D

Erdal Beşikçioğlu ustalığını konuşturmaya geliyor :):) @Doğu @-KADİR-

Hacı anlıyorum ben seni .Bende Şafak Sezer'i hiç sevmediğinden Kolpaçino'ya ısrarla kaç senedir bakmadım:D
aga şafak sezer on numara oyuncudur son oynadığı dizinin ilk bölümünü malatyada çekti yakından görmüştüm adam izdihama uğradı halk tarafından müthiş bi oyuncu kolpaçinonun yeni filmi 11 martta çıkıyor ilk gün gidecem :D

fragman her zamanki gibi yok ah pana ah :D

aga şafak sezer on numara oyuncudur son oynadığı dizinin ilk bölümünü malatyada çekti yakından görmüştüm adam izdihama uğradı halk tarafından müthiş bi oyuncu kolpaçinonun yeni filmi 11 martta çıkıyor ilk gün gidecem :D

beklemkten ağaç olduk burda aga ya artık iyice geç vermeye başladılar

beklemkten ağaç olduk burda aga ya artık iyice geç vermeye başladılar
fragmanı çok sağlam hazırlamaları lazım ve artık şu müziği değiştirsinler her fragman aynı müzik olunca kabak tadı veriyor bak üstad bi ton müzik paylaşıyor koy istanbul mixi yeminle heycan 5 katına çıkar
zaten çok geç çıkıyor bi anlayamadılar fragmanın önemini

fragmanı çok sağlam hazırlamaları lazım ve artık şu müziği değiştirsinler her fragman aynı müzik olunca kabak tadı veriyor bak üstad bi ton müzik paylaşıyor koy istanbul mixi yeminle heycan 5 katına çıkar
zaten çok geç çıkıyor bi anlayamadılar fragmanın önemini
aga fragman çok geç kalıyor ya demek hala ucu ucuna gidiyor bizim için dezavantaj

aga fragman çok geç kalıyor ya demek hala ucu ucuna gidiyor bizim için dezavantaj
1 hafta ara vermiştik birde hayırlısı bakalım sağlam olsunda geç olsun biz alışığız

bu arada 1 arkadaşımı vadiye başlattım 2 günde 7 bölüm izlemiş bölümleri 10 ar 10 ar atıyorum izliyor :D

1 hafta ara vermiştik birde hayırlısı bakalım sağlam olsunda geç olsun biz alışığız

bu arada 1 arkadaşımı vadiye başlattım 2 günde 7 bölüm izlemiş bölümleri 10 ar 10 ar atıyorum izliyor :D
zaten elden gelen yok aga 2 gün kala fragmanı ancak izleyebiliyoz bazen oda olmuyor 😀

Allah aşkına fragman nerde yaa. Bizi artık Salı gününe alıştıracaklar :T:

Malatya'da izdihama uğraması normal hacı :d.Ben öyle düşünmüyorum aga :).