Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İma etsem ettim derim kimden çekinecem ,öyle birşey söylemedim.Benim orada demek istediğimi defalarca anlattım .

Fatih Terim'i en az senin kadar severim.
İnşallah öyledir aga imparatoru özellikle tüm GS taraftarları el üstünde tutmalıdır

Ardasız bjk Ardasız başakşehir karşısında beraberliği zor kurtardı.

aga malatyalılar elazığı sevmezler ama ben severim o açıdan demedim. sen diyorsun elazığ daha güzel buna herkes güler malatya çok daha güzeldir elazığda bişey yok ki
ustanın memleketini sevmemek diye bişey olamaz malatyalılar elazığı sevmez ama tüm malatya elazığlı polat alemdar ın dizisini izler
kahvelerde sabah akşam oynatırlar bu da enteresandır

İnşallah öyledir diyorsun daha hacı öyle zaten .Öyle olmasa söylerdim değil mi?
aga öyle olmalı zaten imparator ya çok seviyorum adamı keşke yine gelse coştursa bizi

mübalağa ediyorum hemen coşma aga 😉 )
Güldürdün hacı
.Özellikle böyle belli edeceksin,altını çizeceksin yoksa kaptırdı mı tutamazsın takas'ı

Başkan olarak gelsin artık.Bu gözler bir daha gidişini kaldıramaz

Güldürdün hacı
.Özellikle böyle belli edeceksin,altını çizeceksin yoksa kaptırdı mı tutamazsın takas'ı

Başkan olarak gelsin artık.Bu gözler bir daha gidişini kaldıramaz
Aga vallaha takas kadar savunduğu şeyin arkasında duran ( şimdi sabit fikirli diyecem yine gaza gelecek
) görmedim. Ama onu da böyle seviyoruz

Aga vallaha takas kadar savunduğu şeyin arkasında duran ( şimdi sabit fikirli diyecem yine gaza gelecek
) görmedim. Ama onu da böyle seviyoruz
Takas'ı 4,5 senedir tanıyorum
.Eskiden tartışacak insan çoktu şimdi onlar kalmayınca ben ulaşıyorum

Son düzenleme:
Ben yavaş yavaş kaçsam iyi olucak yarın siz erken kalkmıyonuz mu ahali Doğu hariç)))