Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

diğer tarafta da roket atarlar sıkıysa yeme
((((
abi onların her tarafı roket olsa kaç yazar güvenlik güçlerimiz göz açtırmıyor. Bi de yalandan çiçeklerle çıkıp protesto ettiler ilk 40 saniye. Neyse Kadıköyde fener bombalar sıkıntı yok

İyi olmuş aga niye üüzülüyorsun ki
aga vatan hainlerini mi tutalım feneri günahım kadar sevmem ama yine amedden iyidir. Maçı izledim adamlar İstiklal Marşı bile okumuyor.

keşke amed denen takıma biz çıksaydık darmaduman ederdik

Aga Fenerle birlikte cocuklar öölmesin maça gelsin diye çıktılar öyle gerginlik falan olmadı temiz bir maç oldu.

Aga Fenerle birlikte cocuklar öölmesin maça gelsin diye çıktılar öyle gerginlik falan olmadı temiz bir maç oldu.

çocukları öldüren onlar zaten ulan bunlar o kadar haysiyet yoksunu ki herşeyde çocukları öne sürüyolar eylemlerine bak hep çocuklar önde

aga yapma Allah aşkına sen bizden daha iyi biliyorsun bu vatan hainlerini. Bunların enstürmanı çocuklar. Her olayda çocukları kullanır bu kanı bozuklar. Bugün eline çiçek verir yarın molotof..
Olumlu ya da olumsuz her olayda hep toplumun zaafını kullanırlar. Bunların söylediği her şey yalan, gösteriş.

@takas aga daha nasıl gömücen kıymetli senaristlerimize sallıyon hem de en ağırından bundan sonrası zaten küfüre gider 😀 senaristleri bimemde bu algı işinde @china_shangai abi çok profesyonel acayip aşıyı veriyor dikkat edin derim özeliklede sen

çocukları öldüren onlar zaten ulan bunlar o kadar haysiyet yoksunu ki herşeyde çocukları öne sürüyolar eylemlerine bak hep çocuklar önde

Yalnız Fenerbahçe de aynı pankart ile sahaya çıktı 😉

Benim işim senle bir türlü aşı tutmuyorsun 😉))) senin kıymetlilerini yesinler 😉)))

Yalnız Fenerbahçe de aynı pankart ile sahaya çıktı 😉
Hayır aga maçı naklen izledim yok öyle bişey. A haber tam göstermedi zaten fenerli futbolcular sadece poz verdi o da hepsi değil kajer falan birkaç tanesi. Onların elinde öyle bir pankart falan yoktu. Net eminim.

ulan zaza o nasıl gülüş ya atışmalar efsane 😀