zaten yusufu sevmeye başladıysan ben seninle bu konu da konuşmamAbim ben zeynep konusunda sana katılıyorum bir türlü alışamadım ona yusufu sevmeye
başladım da zeynebe yok alışamıyorum iyiki polatla aralarında aşk başlamadı valla
ozi konusunda katılmıyorum sana zeynep eğitim veren biri ve oziye eğitim vermesi
normal bence ama raskoln le kenanı anlamadım nasıl ilişkilendiriyorlar acaba
keşke imkan olsa da bize de öyle bir kıyak yapsalar ne iyi olurduFragmana göre Polat hafızasını kaybediyor herhalde. Şöyle bi son 2 sezonu hafızasından silse ne güzel olur![]()
zaten yusufu sevmeye başladıysan ben seninle bu konu da konuşmam((((
keşke imkan olsa da bize de öyle bir kıyak yapsalar ne iyi olurdu)))
yok ablacım beni yanlış anlamanı istememAbim şöyle anlatım yeni sevmeye başladım ama vazgeçeceğim bundan
çünkü polattan çok onu görmek beni sıkıyor ya valla bak![]()
teşbihte hata olmaz affına sığınarak bunu yazıyorum abibak raskoln bu bakış açısını beğendi))) kuru kuru gitmiyorlar sade kahveye süt ekleyerek içmek daha keyif verir diyorsun olabilir de asıl problem bu güzelim karakterlerin diğer iki çapsızın yamağı yapılması
))) hal böyle olunca işte raskonun sinir katsayısı tepelere çıkıyor
))))))
Bak sen tuzağa düşmüşsün ben 2 bölüm önce demiştim bunlar Yusuf'u sevdirme operasyonları diye. Yavaş yavaş zehri vücuda zerkediyorlar. Yakında Yusuf Alemdar yeni Polat olacak ve buna kimse itiraz etmeyecek adamlar muazzam bir algı operasyonu yapıyorAbim şöyle anlatım yeni sevmeye başladım ama vazgeçeceğim bundan
çünkü polattan çok onu görmek beni sıkıyor ya valla bak![]()
yok ablacım beni yanlış anlamanı istememistediğini seversin kimseyi ilgilendirmez
ama o karakter ben de alerji yapıyor
yusuf ismini çok severim ama vadi deki hali hariç
)))))
Bak sen tuzağa düşmüşsün ben 2 bölüm önce demiştim bunlar Yusuf'u sevdirme operasyonları diye. Yavaş yavaş zehri vücuda zerkediyorlar. Yakında Yusuf Alemdar yeni Polat olacak ve buna kimse itiraz etmeyecek adamlar muazzam bir algı operasyonu yapıyor![]()
estağfirullah doğru dedin ama raskoln bu işe ne der onu bilemedimteşbihte hata olmaz affına sığınarak bunu yazıyorum abitecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın
![]()
ya aga bunların herşeyi operasyon olsa ne oluralgı operasyonuymuş bu çapsızlar anca ablaya algı operasyonu yaparlarBak sen tuzağa düşmüşsün ben 2 bölüm önce demiştim bunlar Yusuf'u sevdirme operasyonları diye. Yavaş yavaş zehri vücuda zerkediyorlar. Yakında Yusuf Alemdar yeni Polat olacak ve buna kimse itiraz etmeyecek adamlar muazzam bir algı operasyonu yapıyor![]()
asla olamaz böyle bişey@-KADİR- birazdan gelip ali kıran baş kesen gibi dalacak alayımıza![]()
Aga koş diziyi gömüyoruz frenle bizi
![]()
raskoln her zaman vadicilerin göz bebeği olmayı tercih ederestağfirullah doğru dedin ama raskoln bu işe ne der onu bilemedim)))))
ya aga bunların herşeyi operasyon olsa ne oluralgı operasyonuymuş bu çapsızlar anca ablaya algı operasyonu yaparlar@vadikızı abla yanlış anlama vadi sevginden dolayı bunu diyorum yoksa millet bunların algısını anlamaz bile o kadar çapları düşük yani
ulan bi gün camiye sığınıyor acındırmaya çalışıyonuz ki kimsede acımazdiğer gün içki içip ayyaş oluyor buna kim acır kim sever
asla olamaz böyle bişeyaga vadiyi gömmeye çalışanı gömeriz o nasıl laf
raskoln her zaman vadicilerin göz bebeği olmayı tercih eder![]()
abla üstte sevmeye başlamıştın ne çabuk gıcık olmaya başladınyok yanlış anlamam merak etme valla harbiden yusufa gıcık olmaya başladım
ben ya
abla üstte sevmeye başlamıştın ne çabuk gıcık olmaya başladın![]()
aga o camii bölümünde ben de acımıştım adam öyle bi pıstı ki köşeye vallaha içim acıdı ama bir sonraki içki sahnesinde bastım küfürü orası ayrı tabiya aga bunların herşeyi operasyon olsa ne oluralgı operasyonuymuş bu çapsızlar anca ablaya algı operasyonu yaparlar@vadikızı abla yanlış anlama vadi sevginden dolayı bunu diyorum yoksa millet bunların algısını anlamaz bile o kadar çapları düşük yani
ulan bi gün camiye sığınıyor acındırmaya çalışıyonuz ki kimsede acımazdiğer gün içki içip ayyaş oluyor buna kim acır kim sever
asla olamaz böyle bişeyaga vadiyi gömmeye çalışanı gömeriz o nasıl laf
raskoln her zaman vadicilerin göz bebeği olmayı tercih eder![]()
diğer tarafta da roket atarlar sıkıysa yeme3 yemiş fenerBu arada tepede F-16'lar uçuyormuş
![]()
evet abi bende özledim coşarak yazdığım yorumları o günlerin geri geleceğini pek sanmıyorum ama İnşallah geri döneriz. beni en çok üzen şey kadınların vadiyi yazması oldu. kadınlar ne anlar aksiyondan gizemden derin konulardan illa herşeye aşk karıştırırlar ki öyle de oluyor@takas neyi özledim biliyon mu ??? hani senin bölüm aralarında gelip ezingo mezingo enfesto menfesto diye başlayan yorumlarını)))) nereden nereye
))) senin gibi adamı bile sündürdü bu senarist ablalar
))))
İyi olmuş aga niye üüzülüyorsun ki3 yemiş fenerBu arada tepede F-16'lar uçuyormuş
![]()