Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Fragmana göre Polat hafızasını kaybediyor herhalde. Şöyle bi son 2 sezonu hafızasından silse ne güzel olur :A

Abim ben zeynep konusunda sana katılıyorum bir türlü alışamadım ona yusufu sevmeye
başladım da zeynebe yok alışamıyorum iyiki polatla aralarında aşk başlamadı valla

ozi konusunda katılmıyorum sana zeynep eğitim veren biri ve oziye eğitim vermesi
normal bence ama raskoln le kenanı anlamadım nasıl ilişkilendiriyorlar acaba
zaten yusufu sevmeye başladıysan ben seninle bu konu da konuşmam :(((((

Fragmana göre Polat hafızasını kaybediyor herhalde. Şöyle bi son 2 sezonu hafızasından silse ne güzel olur :A
keşke imkan olsa da bize de öyle bir kıyak yapsalar ne iyi olurdu :))))

Abim şöyle anlatım yeni sevmeye başladım ama vazgeçeceğim bundan
çünkü polattan çok onu görmek beni sıkıyor ya valla bak:)
yok ablacım beni yanlış anlamanı istemem :) istediğini seversin kimseyi ilgilendirmez :) ama o karakter ben de alerji yapıyor :) yusuf ismini çok severim ama vadi deki hali hariç :))))))

bak raskoln bu bakış açısını beğendi :)))) kuru kuru gitmiyorlar sade kahveye süt ekleyerek içmek daha keyif verir diyorsun olabilir de asıl problem bu güzelim karakterlerin diğer iki çapsızın yamağı yapılması :)))) hal böyle olunca işte raskonun sinir katsayısı tepelere çıkıyor :)))))))
teşbihte hata olmaz affına sığınarak bunu yazıyorum abi :D tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :D

Abim şöyle anlatım yeni sevmeye başladım ama vazgeçeceğim bundan
çünkü polattan çok onu görmek beni sıkıyor ya valla bak:)
Bak sen tuzağa düşmüşsün ben 2 bölüm önce demiştim bunlar Yusuf'u sevdirme operasyonları diye. Yavaş yavaş zehri vücuda zerkediyorlar. Yakında Yusuf Alemdar yeni Polat olacak ve buna kimse itiraz etmeyecek adamlar muazzam bir algı operasyonu yapıyor :F

yok ablacım beni yanlış anlamanı istemem :) istediğini seversin kimseyi ilgilendirmez :) ama o karakter ben de alerji yapıyor :) yusuf ismini çok severim ama vadi deki hali hariç :))))))

:F yok abi yanlış anlamam gerçekten bak ilk başlarda sevmiştim ama polattan
çok görünce fenalık gelmeye başladı bana ben polatımı izlemek istiyorum yusufu
değil aynen bende yusuf ismini çok severim:D

Bak sen tuzağa düşmüşsün ben 2 bölüm önce demiştim bunlar Yusuf'u sevdirme operasyonları diye. Yavaş yavaş zehri vücuda zerkediyorlar. Yakında Yusuf Alemdar yeni Polat olacak ve buna kimse itiraz etmeyecek adamlar muazzam bir algı operasyonu yapıyor :F

:F ay yok eğer polat diziden çıksın valla bırakırım diziyi he

ya aga bunların herşeyi operasyon olsa ne oluralgı operasyonuymuş bu çapsızlar anca ablaya algı operasyonu yaparlar :kiki: @vadikızı abla yanlış anlama vadi sevginden dolayı bunu diyorum yoksa millet bunların algısını anlamaz bile o kadar çapları düşük yani :D
ulan bi gün camiye sığınıyor acındırmaya çalışıyonuz ki kimsede acımaz :D diğer gün içki içip ayyaş oluyor buna kim acır kim sever :D

@-KADİR- birazdan gelip ali kıran baş kesen gibi dalacak alayımıza :D :F Aga koş diziyi gömüyoruz frenle bizi :A
asla olamaz böyle bişey :D aga vadiyi gömmeye çalışanı gömeriz o nasıl laf :D

estağfirullah doğru dedin ama raskoln bu işe ne der onu bilemedim :))))))
raskoln her zaman vadicilerin göz bebeği olmayı tercih eder :D

ya aga bunların herşeyi operasyon olsa ne oluralgı operasyonuymuş bu çapsızlar anca ablaya algı operasyonu yaparlar :kiki: @vadikızı abla yanlış anlama vadi sevginden dolayı bunu diyorum yoksa millet bunların algısını anlamaz bile o kadar çapları düşük yani :D
ulan bi gün camiye sığınıyor acındırmaya çalışıyonuz ki kimsede acımaz :D diğer gün içki içip ayyaş oluyor buna kim acır kim sever :D

:Fyok yanlış anlamam merak etme valla harbiden yusufa gıcık olmaya başladım
ben ya

@takas neyi özledim biliyon mu ??? hani senin bölüm aralarında gelip ezingo mezingo enfesto menfesto diye başlayan yorumlarını :))))) nereden nereye :)))) senin gibi adamı bile sündürdü bu senarist ablalar :)))))

aga o camii bölümünde ben de acımıştım adam öyle bi pıstı ki köşeye vallaha içim acıdı ama bir sonraki içki sahnesinde bastım küfürü orası ayrı tabi :D bu arada mübalağa ediyorum aga Vadiyi gömeni kazdığı kazmayla birlikte gömeriz rahat ol 😉

@takas neyi özledim biliyon mu ??? hani senin bölüm aralarında gelip ezingo mezingo enfesto menfesto diye başlayan yorumlarını :))))) nereden nereye :)))) senin gibi adamı bile sündürdü bu senarist ablalar :)))))
evet abi bende özledim coşarak yazdığım yorumları o günlerin geri geleceğini pek sanmıyorum ama İnşallah geri döneriz. beni en çok üzen şey kadınların vadiyi yazması oldu. kadınlar ne anlar aksiyondan gizemden derin konulardan illa herşeye aşk karıştırırlar ki öyle de oluyor
yine de bu bölüm güzel olacak raskolnde dönüyor onun ortaya çıktığı an ayakta izleyecem o anda coşacağımız kesin o müthiş müziğiyle raskoln adamım :D