Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga aynı pankartla çıktılar
Caxl1pkWwAAmAxH.jpg
al aga bak fenerli futbolcular elini bile sürmemiş. sadece bilmeyen yabancı futbolcular poz vermiş. bu pankartı amedli futbolcular getirdi sahaya fenerlilerin haberi bile yoktur eminim. (ulan hayatımda ilk defa feneri savundurttun bana Allah iyiliğini versin:F)

Onlar iki kişi konuyu çoşturuyor. Genç onlar biz a yazana kadar onlar z'ye kadar yazıyor :D:D
Olsun aga adam mevsimlik işçi gibi çalıştı :A iade-i ziyaret şart :X

Ekli dosyayı görüntüle 48695
al aga bak fenerli futbolcular elini bile sürmemiş. sadece bilmeyen yabancı futbolcular poz vermiş. bu pankartı amedli futbolcular getirdi sahaya fenerlilerin hbaeri bile yoktur eminim. (ulan hayatımda ilk defa feneri savundurttun bana Allajh iyiliğini versin:F)

Olsun aga adam mevsimlik işçi gibi çalıştı :A iade-i ziyaret şart :X
Bizden de selam söyle:D. Çok gelmek istedi ama o akşam evde olmadığı için ziyaretine gelememiş dersin:D:D

12729265_1083512015028487_1991096518333481489_n.jpg

Sanki Polat'a yaşlandırma efekti uygulayıp yerine Yusuf'u geçirmişler :D

Az önce Beyaz Tv'de ki sahneye denk geldim..

Ersoy Ulubey: Hani böyle öldürdüm şöyle öldürdüm diye hava atıyordun

Polat Alemdar: Ben öldürdüklerimle havaya girmen ki atiyim.

En önemli ayrıntı ise şu.. bunun gibi muhteşem replikler 120 dakika bir değil 120 dakika boyunca diyaloglar bu kalitede devam ediyor.

En kısa zamanda Pusu'ya tekrardan başlamalıyım..

Bu sene bu bölümden sonra foruma girmişim reytinglere bakmaya çok iyi reytingler almıştık cenaze sahnesinde ve bu bölümde. Çok iyi hatırlıyorum :) Ne bölümlerdi bee.

45 kişi topluca ersoy a sövmüştük
Çakır öldükten sonra bırakanlar bile izlemişti bizim aileden. Çok ağlamıştık.. Hatta aşkı memnu denen diziyi geçmiştik o aralar bizi geçiyordu diye hatırlıyorum onu izleyenler bile Vadi izlemişti çünkü.

Çakır öldükten sonra bırakanlar bile izlemişti bizim aileden. Çok ağlamıştık.. Hatta aşkı memnu denen diziyi geçmiştik o aralar bizi geçiyordu diye hatırlıyorum
ben o zamanlar öğrenciydim düşün 45 tane sap var hepsi genç ona rağmen herkes ağlamıştı evde izleseydim düşünemiyorum

Allah kimseye evlat acısı vermesin.. Çok acı..

@Doğu aga Feneri bile savundun ya Gsli olarak ne diyeyim ki :A
Aga söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Sanki fenerliler vatan haini gibi konuşuyon :) Onlar da bizim kardeşimiz arada takılırız ama GS olmadan fener, fener olmadan GS olmaz.

Allah kimseye evlat acısı vermesin.. Çok acı..

Aga söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Sanki fenerliler vatan haini gibi konuşuyon :) Onlar da bizim kardeşimiz arada takılırız ama GS olmadan fener, fener olmadan GS olmaz.
amin aga yani öyle böyle değil insan düşünmeye kalkınca bile ürperiyor

Selamunaleyküm gençler ben hala yollardayım 😉 yer altından çıktım yer üstünde geziniyorum 😉