Onlar iki kişi konuyu çoşturuyor. Genç onlar biz a yazana kadar onlar z'ye kadar yazıyorAynen bak bu hafta söz verdik herkes Diriliş'i de coşturacak demi adaş @EFE UYSAL
Onlar iki kişi konuyu çoşturuyor. Genç onlar biz a yazana kadar onlar z'ye kadar yazıyorAynen bak bu hafta söz verdik herkes Diriliş'i de coşturacak demi adaş @EFE UYSAL
Aga aynı pankartla çıktılar
Olsun aga adam mevsimlik işçi gibi çalıştı iade-i ziyaret şartOnlar iki kişi konuyu çoşturuyor. Genç onlar biz a yazana kadar onlar z'ye kadar yazıyor
Bizden de selam söyle. Çok gelmek istedi ama o akşam evde olmadığı için ziyaretine gelememiş dersinEkli dosyayı görüntüle 48695
al aga bak fenerli futbolcular elini bile sürmemiş. sadece bilmeyen yabancı futbolcular poz vermiş. bu pankartı amedli futbolcular getirdi sahaya fenerlilerin hbaeri bile yoktur eminim. (ulan hayatımda ilk defa feneri savundurttun bana Allajh iyiliğini versin)
Olsun aga adam mevsimlik işçi gibi çalıştı iade-i ziyaret şart
Güldürdün hacı .Öyle birşey olmasının imkanı yok .
Sanki Polat'a yaşlandırma efekti uygulayıp yerine Yusuf'u geçirmişler
bak şu bakışı var ya çok manyak heİtsoyu simdi Mamosu oldurcek
45 kişi topluca ersoy a sövmüştükBu sene bu bölümden sonra foruma girmişim reytinglere bakmaya çok iyi reytingler almıştık cenaze sahnesinde ve bu bölümde. Çok iyi hatırlıyorum Ne bölümlerdi bee.
Çakır öldükten sonra bırakanlar bile izlemişti bizim aileden. Çok ağlamıştık.. Hatta aşkı memnu denen diziyi geçmiştik o aralar bizi geçiyordu diye hatırlıyorum onu izleyenler bile Vadi izlemişti çünkü.45 kişi topluca ersoy a sövmüştük
ben o zamanlar öğrenciydim düşün 45 tane sap var hepsi genç ona rağmen herkes ağlamıştı evde izleseydim düşünemiyorumÇakır öldükten sonra bırakanlar bile izlemişti bizim aileden. Çok ağlamıştık.. Hatta aşkı memnu denen diziyi geçmiştik o aralar bizi geçiyordu diye hatırlıyorum
Aga söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Sanki fenerliler vatan haini gibi konuşuyon Onlar da bizim kardeşimiz arada takılırız ama GS olmadan fener, fener olmadan GS olmaz.@Doğu aga Feneri bile savundun ya Gsli olarak ne diyeyim ki
amin aga yani öyle böyle değil insan düşünmeye kalkınca bile ürperiyorAllah kimseye evlat acısı vermesin.. Çok acı..
Aga söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Sanki fenerliler vatan haini gibi konuşuyon Onlar da bizim kardeşimiz arada takılırız ama GS olmadan fener, fener olmadan GS olmaz.
Aynen. Bak bunun üstüne şehit haberleri veriyorlar beyaztvde.. Acım, üzüntüm perçinlendi..amin aga yani öyle böyle değil insan düşünmeye kalkınca bile ürperiyor